Contactgegevens

Websitehttps://www.01x.digital/
E-mailinfo@01X.digital

Sociale media

Adresgegevens

Bergstraat 35
6811 CG Arnhem
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2015
Aantal werknemers1

01X Digital

01X Digital, opgericht in 2015 door Rudolf Romero, is een Research en Development bedrijf dat zich richt op Virtual en Augmented Reality. Het bedrijf ontwikkelt technisch hoogstaande en innovatieve concepten voor opdrachtgevers in samenwerking met internationale partners.

In the spotlight

Extended Workspace

Met de recente ontwikkelingen op het gebied van Augmented en Virtual Reality is er een grote stap gemaakt in de exploratie van de menselijke interactie met de virtuele wereld. Met name de vooruitgang op het gebied van ‘hand-tracking’ systemen toont de potentie van interfaces die deze fysieke interactie ondersteunen. De materialen in deze virtuele speeltuin, waarmee we in contact willen komen, waarmee we in de nabije toekomst mee zullen bouwen, ontwerpen, experimenteren en spelen moeten echter nog ontworpen worden.

Extended Workspace is een voorbeeld van een applicatie waarmee de virtuele materialen van de digitale wereld kunnen worden gemanipuleerd, opgeslagen en gereproduceerd kunnen worden in de fysieke wereld. In samenwerking met ontwikkelaar MinusplusMinus heeft 01X Digital een proof of concept ontwikkeld wat de basis vormt voor de volgende generatie VR en AR apps.

VR Bedrijf Nederland