VR bedrijf Nederland biedt het meest volledige overzicht
aan virtual reality,
augmented reality en mixed reality
bedrijven in Nederland
voor de consument
en zakelijke partner.
Filter
Filters
Reeuwijk
Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een interactieve virtual experience biedt. Onze specialiteit is het maken van VR-tours met hoge resolutie 360 graden foto’s en video’s, welke zowel geïntegreerd kunnen worden in uw website als bekeken worden met VR-bril.
Amsterdam
StickyLock Studios is een onafhankelijk Nederlandse studio welke concepten creeërt , apps ontwikkelt, games en vervolgens deze ook implementeert of publiceert. Stickylocks is gedreven om kwalitatief goede multi-platform games en applicaties te maken met de nieuwste technologieën .
Utrecht
De zakelijke VR&AR hardware leverancier van Nederland met 8 jaar ervaring.

- Events, huur, koop en support
- Selectie van de beste hardware
- Advies op maat van experts
- Implementatie en support
- Gebruiksklare VR & AR software
Utrecht
We maken VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Met ons team van developers, 3D-artiesten, videomakers en creatives vinden wij de beste oplossing voor jouw use case.
Den Haag
Duik met je team onze adembenemende 3D wereld in en ervaar de toekomst. AmazeVR geeft je de allereerste escape room van Nederland waar je een hele missie in Virtual Reality voltooid.
Akkrum
Artsis werkt elke dag weer aan de meest grensverleggende AR & VR en 3D producties; dit doen we met een enorme passie voor ons vak, oog voor detail en door de meest moderne technologieën naar ons hand te zetten. De klant en zijn of haar doelstelling staat hierbij altijd centraal.
The Hague
Wilt u graag Virtual Reality, Augmented Reality en/of Mixed Reality (tezamen: XR) gebruiken in uw museum, themapark of uw bedrijf? Wij hebben de capaciteiten en ervaring in huis om uw ideeën op overtuigende en betaalbare wijze te vertalen naar een spectaculaire XR toepassing.
Hengelo
Bedrijven of producten promoten met behulp van 360° foto's & video's, 3D en Virtual Reality. Huidige of toekomstige projecten doorlopen in Virtual Reality. Training & instructie met (nog niet) bestaande installaties of machines. Mosman3D staat voor u klaar om nieuwe technieken toe te passen.
Haarlem
Niet de focus op het wow-effect, maar op inhoudelijk sterke, relevante verhalen! MTVR zorgt van A tot Z voor de productie van high-end 360˚content en een filmische meeslepende ervaring. MTVR ondersteunt organisaties door het doen van onderzoek, te adviseren en te begeleiden bij de inzet van VR.
Rotterdam
TecDesign | is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual en Augmented Reality applicaties om uw technische (BIM) projecten te visualiseren.
We hebben meer dan 20 jaar ervaring in de Architecteur, Engineering en Constructie industrie. AEC
Sint-Michielsgestel
Oplossing ontstaan omdat er steeds grotere compressie op de Digitale Marketing & Verkoop ontstaat. Een onderneming dient zich daarom steeds frequenter en sneller aan te passen aan de 'emerging technology' veranderingen. Wij bieden u handvatten om hier structureel op te anticiperen.
Arnhem
01X is een consultancy en software development platform met een sterke nadruk op speculatief design en Extended Reality (XR). Het bedrijf is in 2015 opgericht door Rudolf Romero (Arnhem, 1984) en werk in de regel in collaboratief verband met internationale specialisten uit verschillende disciplines.
Rotterdam
Geopend in 2019 in samenwerking met Vertigo Arcades. Wij mogen  met trots zeggen de eerste “Location Based Entertainment VR Arcade” in Rotterdam te zijn. Omdat wij zelf fanatieke gamers zijn, nemen we enkel genoegen met de beste spelervaringen die bestaan!
Tilburg
Door snel te schakelen en vernieuwend te denken produceert 15seconds.tv de leukste, meest deelbare online video met een unieke twist. Waan je de nieuwe levensechte virtuele wereld samen met 15seconds.tv! 15seconds.tv is onderdeel van LiveWall Group.
Rotterdam
360Fabriek is specialist op het gebied van nieuwe technologieën. Wij helpen bedrijven succesvol gebruik te maken van deze technologieën voor het besparen van kosten, commercieel gebruik en/of marketing doeleinden.
Heemstede
Action Events is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwaardige virtual reality entertainment systemen. Voor bedrijfs feest, (vak) beurs en merkactivatie.
Of het nu een VR flight simulator, race simulator of Vr sport simulator is, wij hebben het allemaal in huis en komen naar uw lokatie toe (geheel
Breda
Apollo Journey creëert virtual reality, augmented reality en innovatieve design applicaties. We geloven in co-creation en samen zullen we uw digitale dromen waarmaken.
Amsterdam
AR-Producties creëert creatieve Augmented Reality content voor de Microsoft Hololens, Smartphone en Tablet. Daarnaast verrassen ze klanten met inspirerende workshops en verzorgen ze demonstraties gedurende diverse events. Ook verhuur van de Hololens is mogelijk.
Velsen-Zuid
ArtBeat Virtual Reality ontwikkelt Virtual Reality en Augmented Reality content. Wij houden ons bezig met Advies, Concepting, Management en Productie van projecten op basis van VR/AR technologie. ArtBeat Virtual Reality heeft in 20 jaar aan meer dan 200 projecten wereldwijd gewerkt
Dordrecht
Artishock is een creatief en technisch collectief van mixed reality experts. Door de mix van kennis vertaalt Artishock concepten naar spannende en nieuwe vormen van beleving of praktische toepassingen.Ze zijn al enkele jaren ervaren met het leveren van turn-key VR/AR/Mixed reality oplossingen.
Amstelveen
Het Augmented Interactive Reality team (AIR) van ICT bedrijf Atos is volledig gefocust op AR/VR App development. Van een HoloLens applicaties voor het maken van prefab beton elementen tot Android applicaties die helpen met onderhoud aan machines. Met behulp van AR/VR kunnen wij jouw bedrijfsprocesse
Utrecht
AVRGE zijn experts in het creëren van een unieke ervaring d.m.v. mensen toegang te geven tot een ongelooflijke virtuele wereld. Door Augmented- en Virtual Reality te combineren, verrijken ze het onderwijs, vertellen ze interactieve verhalen en voegen ze een digitale laag toe aan elk product.
Tilburg
Beeldhouwers heeft EZVR ontwikkeld: een platform om zelf VR trainingen te maken op basis van 360-gradenfoto’s. Met EZVR maakt Beeldhouwers het creëren van VR trainingen toegankelijk en eenvoudig. Wil je meer? Dan zijn er talloze maatwerk-oplossingen.
Haarlem
BLUF bouwt Mixed Reality applicaties voor de Microsoft HoloLens, Google Tango smartphones, IOS en Android. Zij geloven dat sterke digitale ervaringen in Mixed Reality, mensen in beweging zet, verblijdt of helpt in hun dagelijks leven.
Breda
Boldly XR specialiseert zich in Virtual Reality, Augmented Reality, 360 content en interactive installaties. Als onderdeel van Handpicked agencies tackelen we complexe digitale projecten met meer dan 150 creatives en developers. Bedrijven als Bruynzeel, Holmatro, Perfetti en Brabantia gingen u voor.
Enschede
VR en AR-oplossingen voor b2b bedrijven die maximale impact hebben is waar C4Real graag aan werkt. Of het nu het duidelijk maken van ingewikkelde producten of complexe informatie is, wij weten hoe we dat vertalen naar de juiste AR en VR oplossingen die leiden tot commerciële conversie.
Amsterdam
Capitola is een innovatief bedrijf. Ze hebben een grote en diverse groep van internationale klanten. Capitola's doel is om klanten te helpen met de digitale transformatie op een strategisch niveau of tools aan te bieden om met hun huidige strategie de doelen te bereiken.
Capelle aan den IJssel
Wij verbinden kunst met zorg door het maken van artistieke Virtual Reality ervaringen gefocust op zorg. Onze gedeelde passie voor immersieve ervaringen drijft ons om onze vaardigheden met die van zorgprofessionals te combineren en samen betekenisvolle VR applicaties te creëren.
Maastricht
Cinoptics is een Augmented en Virtual Reality hardware fabrikant en een grote naam in deze industrie voor bijna 20 jaar. Ze specialiseren zich in het produceren van high-end Head/Helmet Mounted Displays, Handheld, Virtual Binoculars & Virtual Microscopes.
Leeuwarden
Coolminds is leidend in VR Training. Sinds 2012 zijn wij hiermee actief en we hebben inmiddels ruime expertise en een team van specialisten opgebouwd. Wij ontwikkelden oplossingen voor o.a. CSU, Bunznl, Health-i-Care, Maxxecure, Albert Heijn, Schiphol Group, en Vinci Energies.
Utrecht
CoVince maakt leren een avontuur: leuker en effectiever. Waarbij psychologie gecombineerd wordt met technologie (Mobile / Virtual Reality / Augmented Reality / Artificial Intelligence / Smart Sensoring) tot ervaringen die je nooit zal vergeten.
Moergestel
Craft Game Studio is gespecialiseerd in de VR games markt. Craft bestaat uit twee programmeurs en één 3d modelleur. Samen zijn ze bezig met twee projecten op het moment; Indigenous en Crooked Waters. Beide games zijn VR multiplayer games te vinden op Steam platform.
Amsterdam
Met vestigingen in 25 landen wereldwijd werken meer dan 6,000 digitale experts aan een unieke mix van strategie, creativiteit, media en technologie. Digitas vaardigheden omvatten brand building en het creëren en verspreiden van content.
Den Haag
DutchVR is een in Den Haag gevestigde Virtual Reality Studio.
Ze hebben als doel om ervaring-rijke VR-omgevingen te creëren voor een breed scala aan toepassingen en doelgroepen in Nederland.
Amsterdam
Eastbound is een virtual reality productiehuis gevestigd in Amsterdam. Zij verzorgen volledige VR producties van concept tot distributie. De VR belevingen kenmerken zich door hun filmisch karakter en hoogwaardige kwaliteit. Eastboun garandeert een meeslepende en aangename kijkervaring.
Leeuwarden
EnCircle produceert innovatieve 360 graden content waarbij kwaliteit en storystelling de rode draad zijn in het productie proces. Zij geloven dat VR in de toekomst meer en meer zal integreren in de samenleving doordat steeds meer bedrijven uit allerlei branches investeren in VR.
Nijmegen
EnjoyVR biedt een origineel bedrijfsuitje en unieke groepsactitiveit voor collega’s, familie en vrienden; de spannendste indooractiviteit in het centrum van Nijmegen!
Eindhoven
Enversed Studios maakt innovatieve technologie toegankelijk voor jouw organisatie. Wij ontwikkelen ervaringen in Virtual-, Augmented- én Mixed Reality om te visualiseren, entertainen óf te optimaliseren. Enversed Studios heeft, onder andere, gewerkt voor Philips, Bosch, NS, Bavaria en KPN.
Eindhoven
Het Enversed VR Experience Center is dé plek op Virtual Reality samen te beleven. Enversed is op dit moment het grootste VR Center van Europa en heeft maar liefst 9 VR-Rooms uitgerust met de laatste technieken op het gebied van Virtual Reality.
Zaandam
Epix Arcade is een 500m² grote VR Experience Center in Zaandam (nabij Amsterdam). Waar je de volgende stap in VR kunt beleven! Stap in een van onze free-roam experiences en loop tot wel 4 personen tegelijk vrij rond in onze 100m² VR Arena. Bepaal je tactiek en werk samen.https://epixarcade.nl/
Utrecht
Escape room Time gaat je omver blazen! De nieuwste Virtual Reality technologie, spectaculaire effecten, een meeslepend verhaal en de meest uitdagende puzzels wachten op jou! Een geweldige mix van de klassieke escaperoom en VR. Echte teamwork is nodig om de puzzels te kraken!
Blaricum
Forcefield richt zich volledig op het ontwikkelen van VR / AR games en ervaringen. Forcefield is een van 's werelds grootste bedrijven die zich volledig focussen op deze markt. Forcefield levert games en ervaringen aan bijvoorbeeld VR arcades en theme parks en op de app markets.
Alkmaar
GAMEDIA ontwikkeld innovatieve en creatieve games, apps en VR/AR oplossingen voor TV en A-merken sinds 1998.
Alphen aan den Rijn
Goldviz is dé strategisch partner bij het ontwikkelen van virtuele content voor jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je visuele boodschap naadloos aansluit op toepassingen voor onderandere sales, marketing en trainingen. Dit doen wij met high end 3D, VR en AR.
Winterswijk
Duik in een nieuwe realiteit en ervaar spannende acties met je vrienden. Ervaar Virtual Reality op zijn best bij Kartbaan en evenementenhal Winterswijk! Bij ons ben je aan het juiste adres voor 14.000m2 plezier! Overdag of ’s avonds, door de week of in het weekend.
Almere
Met een unieke opzet binnen de VR arcade wereld kan je bij Immersive VR ervaren in een bewegende Virtual Reality race simulator. Dus niet alleen VR, maar ook nog een bewegende simulator waardoor je helemaal in de ervaring wordt getrokken!
Tevens kan je bij hen de HTC Vive en Oculus Rift huren.
Hengelo
Invocate ontwikkelt VR toepassingen die communicatie en samenwerking met stakeholders versterken. Zij focussen zich op het vormen van totaalplaatjes die complexe situaties voor iedereen inzichtelijk en toegankelijk maken.
Purmerend
Speel beat saber of daag je vrienden uit voor een Formule 1-wedstrijd. Wil je het spannender? Hijs je dan in een heus Virtuix-Onmi harnas, neem plaats op de ovale loopband en ervaar virtual reality met al je zintuigen. Gamen was nog nooit zo sensationeel!
Amsterdam
Lab4242 is een jong VR bedrijf wat zich heeft kunnen profileren met enkele zelfontwikkelde producten zoals PaintLab HTC Vive app en Virtual Soccer GearVR app. Ze geven graag demonstraties waarbij de mogelijke voordelen van VR voor een bedrijf worden uitgelicht.
Nijmegen
Wij hebben een systeem dat geschikt is voor kids (speciale spellen voor kids) en volwassenen. Speel tegen elkaar en kijk welk team of individu het beste scoort midden in de indrukwekkende spellen.
Enter
Letink Design focust op de creatieve kant in de technische sector. Hiermee wil Letink Design communicatie tussen techneut en consument optimaliseren door middel van sprekende beelden. Afhankelijk van de situatie, kan Letink Design verschillende diensten inzetten om tot het einddoel te komen.
Utrecht
Lichtstorm heeft ruim twintig jaar ervaring in 3D-visualisatie samen in intelligente VR-toepassingen voor alle betrokken partijen in educatie, gaming en projectontwikkeling. Met een compact team van specialisten denken we creatief mee in het gehele proces.
Geldrop
Manus produceert high-end handschoenen en software voor motion capture en virtual reality. De Manus Prime II-serie is het resultaat van jarenlang intensief onderzoek in sensortechnologie. Manus beweegt nu vooruit met haar eigen uniek ontwikkelde software: Manus Core.
Nijmegen
In een wereld die razendsnel verandert hebben de bedrijven die zich blijven ontwikkelen de grootste kans op succes. Masc ziet verandering niet als een obstakel maar als een uitdaging. Wij kennen de grenzeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie.
Dordrecht
PROFESSIONALS IN AUGMENTED REALITY SINDS 2011. Onze toegevoegde waarde als innovatief bureau zit niet alleen in beproefde concepten, jarenlange kennis en ervaring, maar voornamelijk in een heldere visie op de toekomst van Augmented Reality. Turn-key concept, design, development & productie »
Nijverdal
Moovd ontwikkelt virtual-reality-ervaringen voor de zorg en de zakelijke markt. VR zorgt ervoor dat behandelingen en begeleiding effectiever en efficiënter worden. Als zakelijke toepassing zorgt het ervoor dat een organisatie, werkzaamheden en projecten effectiever en efficiënter kunnen worden laten
Assen
We love designing & building digital experiences. We set out to challenge technical feasibility and to exceed expectations of what any digital experience can do to excite and engage people, and provide innovative concepts, based on maximizing fun, engagement, data capture and analytics
Eindhoven
Bij ons kunt u vanaf 4 tot maximaal 60 personen terecht voor een uniek groepsuitje. Met 1200 vierkante meter aan VR-systemen en een multiplayer waarbij je met maximaal 12 personen toegang hebt tot dezelfde virtuele wereld, is dit bij uitstek geschikt voor familiefeesten en bedrijfsuitjes.
Delft
Wij zijn Orange, wij zijn Owly’s. Wij zijn een 'innovation driven marketing agency'. Owly’s met een 360 graden view met wijsheid en kennis van film, branding & brand activation. Wij creëren, produceren en realiseren. Van concept tot activatie. Wij zijn content specialisten met een oog voor detail.
Nieuwegein
Ordina is een groot ICT bedrijf met een groot palet aan diensten. Zo heeft Ordina ook een afdeling die zich volledig richt op de ontwikkeling van VR/AR binnen bepaalde projecten.
Amsterdam
Parallel is een studio voor 3D animaties en virtual reality in alle verschijningsvormen. Ons doel is om geweldige ervaringen te bieden welke effectief en overtuigend kunnen zijn en bovenal onvergetelijk. Parallel heeft zich gespecialiseerd in 3D and 360 graden animaties, stills en virtual reality.
Amsterdam
Polar Effect geeft een boost aan je marketing strategie door immersive technologie te gebruiken zoals 360 video's. Laat Polar Effect je bedrijf promoten in nieuwe en fantastische manieren. Geef je potentiële klanten een ervaring die ze niet zullen vergeten.
Amsterdam
Purple Pill is een immersive content agency in Amsterdam. Purple Pill maakt 360graden films van concept tot vertoning , inclusief de distrubutie van de verschillende VR headsets. Naast hun sterke focus op cinematische VR maken ze ook andere VR/AR applicaties.
Eindhoven
PWXR, eerder bekend als Pillow’s Willow VR Studios, is opgericht in 2016, en heeft zijn basis in Eindhoven. De studio heeft VR spellen gemaakt voor mobiele én high-end VR HMDs. De focus ligt nu vooral op het creëren van Active Esports games en applicaties.
Almelo
Recognize creëert B2B software oplossingen en gebruikt daarvoor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ze zijn sterk actief op het gebied van Internet-of-Things, asset management, machine learning, GIS-data en zoeken ook steeds vaker de relevante combinatie met Augmented- en Virtual Reality.
Rijssen
Recreate heeft een enthousiast en jong team met veel ervaring met VR,AR,MR ontwikkeling en de nieuwste technologieën. Recreate heeft ook bewezen te kunnen pionieren met hardware ontwikkeling. Zodoende is Recreate in staat om voor de meest complexe vraagstukken een oplossing te bedenken.
Breda
RedPanda werkt met nieuwe media technologie (360 video/photo en virtual reality). Zij bieden verschillende services aan. Na een gratis adviesgesprek bepalen ze samen met u welke technologie het beste past bij de doelstellingen.
Amsterdam
Scopic is de eerste Virtual Reality Studio in Amsterdam, gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit 360° video en CGI voor online platforms, smartphones/tablets, Oculus Rift , HTC Vive, google Daydream, google Cardboard en Samsung Gear VR.
Delft
Sense Glove ontwikkelt een tracking glove voor VR en AR mét force- en haptic feedback. Ideaal voor immersive training en design of analyse taken.
Varsseveld
Visualisatie (rendering) van 3D content in industrial augmented reality maakt onderdeel uit de SINGA gereedschapskist. Montage en onderhoudsinstructie in de vorm van een virtuele overlay over de werkelijke wereld maakt een taak intuïtief en spreekt tot de verbeelding.
Amsterdam
Smart VR Lab is een Full Service VR en AR bedrijf. Met een zelf ontwikkeld software platform en de productie van kwalitatief hoogwaardige en interactieve VR, stelt Smart VR Lab klanten in staat om VR op een naadloze manier te implementeren in hun organisatie.
Rijssen
Onze kracht is dat wij werken met bestaande VR-hardware. De software maken wij zelf. Dat betekent dat wij continu werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van VR. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd vooroploopt en werkt met de nieuwste technologie.
Almelo
The Virtual Dutch Men staat voor 20 jaar ervaring met 3D modelling/rendering, VR/AR en zijn ook internationaal bekend met hun naam.

O.b.v. verschillende 3D technieken kunnen zij een breed scala aan producten leveren:
-3D Artist Impressions
-3D Animaties
-VR Experiences/Trainingen
-AR toepassingen
Amsterdam
In The VR Cinema beleef je in een half uur de tofste virtual reality films. Er is keuze uit vier verschillende themapakketten die elk bestaan uit meerdere VR-films. Zo is er voor ieder wat wils! Ben jij dapper genoeg voor de angstaanjagende horrorselectie?
Amsterdam
Kom naar The VR Room in Amsterdam en beleef Virtual Reality! Met hun luxe VR headset ligt de virtuele wereld aan je voeten. Vuurballen uit je handen schieten, over de kop gaan in een VRollercoaster, griezelen tussen de zombies. In The VR Room kan het allemaal
Utrecht
Kom naar The VR Room in Utrecht en beleef Virtual Reality!
Vuurballen uit je handen schieten, over de kop gaan in een VRollercoaster, griezelen tussen de zombies, strijden tegen of met elkaar. In The VR Room kan het allemaal.

Kom daarnaast Virtual Reality Lasergamen - als enige in de Benelux!
Rotterdam
De ClearVR software van Tiledmedia zorgt door middel van efficiënte streaming voor een zichtbaar hogere resolutie, waardoor de ervaring van gebruikers verbetert. Met behulp van een simpele software integratie met Tiledmedia’s SDK kunnen bedrijven content laten zien zoals oorspronkelijk is bedoeld.
Enschede
Total Reality levert Virtual, Augmented & Mixed Reality oplossingen voor diverse fases binnen de industrial life cycle. Van design visualisaties tot sales apps. Van VR trainingsoplossingen tot AR en MR maintenance ondersteuning.
Alkmaar
Triple is een innovatieve digitale partner voor A-merken die een impact willen in het digitale landschap.
Rotterdam
twnkls | augmented reality is het full-service AR bureau dat zich richt op het bedenken, ontwikkelen, produceren en implementeren van mobiele AR toepassingen. Twnkls werkt samen met opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals edutainment, marketing & branding, bouw en industrie.
Hoorn
De virtual reality gamehal met een uniek concept! Kom langs bij Ultimate VR Gaming en ontdek de nieuwe wereld van Virtual Reality. Ook zeer geschikt voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten.
Nijmegen
Unbound is dé ‘one-stop-shop’ voor XR professionals en enthousiastelingen met het meest brede, actuele en volledig assortiment in VR/MR/AR hardware, randapparatuur, accessoires en aanverwante diensten in een overzichtelijke webshop met razendsnelle levering tegen een competitieve prijs.
Ede
Urban Events verzorgt Race Simulators, Virtual Reality en Games als entertainment op beursstands, bedrijfsfeesten en evenementen.
Amsterdam
Door het creëren van immersieve, toepasbare en leuke Mixed Reality (MR) applicaties waar je écht wat aan hebt, inspireren en enthousiasmeren we onze klanten steeds. Samen met en voor onze klanten komen we tot de mooiste resultaten. Ook bieden we consultancy voor diverse Mixed Reality applicaties.
Berlicum
Wij zijn Via3D. Matterportspecialisten én -fans van het eerste uur. Geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met marketing en visualisatie van vastgoed. We leggen de lat graag hoog. We zijn creatief, meedenkend en zoeken graag de grenzen van de revolutionaire technologie van Matterport op.
Leiden
Bij het Virtual Reality Learning Lab onderzoeken we de waarde van Virtual en Augmented Reality voor onderwijs en training.
Hiervoor doen we onderzoek, geven we onderzoeksvakken en ontwikkelen we samen met studenten prototypes. We delen onze kennis en ervaring door workshops, lezingen en masterclass
Bilthoven
Webshop gespecialiseerd in de verkoop van VR brillen, accessoires en meer voor particulier en zakelijk.
Den Bosch
Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven samen met je kinderen, vrienden, collega's of familie? Dan is deze VR experience perfect voor jullie! Kom en ontdek Virtual Reality op zijn best. Met de ervaring van de escaperooms weten ze als geen ander hoe je jong en oud moet vermaken.
Alkmaar
Maak kennis met de wereld van virtual reality met een spel van 30 minuten bij Lasertag Alkmaar. Ontsnap aan de realiteit en begeef je in een compleet andere wereld.
Je hebt keuze uit diverse spellen: versla de 'Angstaanjagende bende', word de beste boogschutter of ontwijk de aanvallers.
Amsterdam
In hartje Amsterdam ligt The Virtuality, een VR experience center waar je VR kan beleven in combinatie met race simulatoren, de omni virtuix, een haptic feedback vest en manus gloves. Dit alles om een nog meer meeslepende ervaring te geven dan standaard VR.
Amsterdam
Loop vrij rond in virtuele werelden en stap in een spel als nooit tevoren. Jij en je vrienden ZIJN het spel.

Door 200 m2 bewegingsvrijheid en unieke spellen kun je jezelf helemaal laten gaan. Dit is de ultieme VR experience!
Apeldoorn
Zin in gaming 3.0? Zet je VR-bril op, pak je gun en je staat in een andere wereld! Er zijn 8 verschillende spectaculaire spellen. Je speelt een game samen met je vrienden of tegen elkaar.
Delfgauw
Dit is onze tweede arcade in Nederland die wij hebben geopend. Beleef hier de magie van virtuele realiteit.
Loop nu vrij rond in virtuele werelden en stap letterlijk IN het spel. Jij en je vrienden ZIJN het spel
Beleef de nieuwe definitie van plezier bij de VR Arcade.
Meijel
Geloof je ogen niet! – VR escaperoom

Samen met je team stap je binnen in een surrealistische wereld waarin dromen werkelijkheid worden. Altijd al willen vechten met een draak of reizen door de tijd? Bij VR Boxx is het mogelijk!
Haarlem
Het VRcafe is de one-stop bestemming voor Virtual Reality gaming. Hier kun je genieten van de meeslepende ervaring van VR en kun je ontspannen in ons comfortabele en stressvrije cafe. Bestel een drankje en/of een hapje, kies een experience en ontsnap naar een alternatieve realiteit.
Rotterdam
VR Composers maakt top-kwaliteit, (interactieve) 360-graden video's van alles wat er in de stad gebeurt, van het leven van alle dag tot (dance)feesten en (film)festivals.

Momenteel werken wij aan een groot, internationaal project, waar ook Augmented Reality, Web VR en apps deel van uitmaken.
Ravenstein
Wil jij ook deze spannende wereld van Virtual Reality ontdekken? Kom dan naar VR experience Ravenstein! Ze hebben 4 VR Rooms die je voor 60 of 90 minuten huurt en waarin je van 2 tot 6 personen kunt spelen. Tijdens het VR avontuur staat altijd een VR expert tot je beschikking die je begeleidt.
Sittard
Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring om samen met je familie, vrienden of collega’s te delen? Kriebels in je buik in een levensechte achtbaan of lopen over een plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Maar ook schietspellen, Cyberpong, levensecht Fruit Ninja en nog veel meer..
Amsterdam
Midden in hartje Amsterdam staat VR Gamehouse Amsterdam. Uniek is de setting en het aanbod van multiplayer games. VR Gamehouse biedt een moment van (ont)spanning en een onvergetelijke eerste VR ervaring.
Amsterdam
VR Gorilla is een VR productie studio in Amsterdam gericht op het maken van VR films, perfect om te ervaren met de high-end VR headsets zoals Gear VR en Oculus Rift.
Hun doel is om films te maken met een positieve impact op de wereld.
Doetinchem
Met een aanbod van de gelauwerde ubisoft VR escape games, een VR race simulator en multiplayer VR rooms is er genoeg aanbod voor ieder wat wils. Met groepen kan je er terecht zoals een virtual reality kidsparty vanaf 7 jaar. Maar eigenlijk is het feest voor jong en oud.
Surhuisterveen
VR Loods is ingericht voor de HTC Vive en biedt daardoor de meest complete VR ervaring. In het noorden van Nederland gevestigd zitten ze op de grens van Friesland en Groningen. Ze hebben verschillende content waardoor het voor iedereen een interessante beleving is.
Maastricht
VR Maastricht is ervaren in het vermaken van groepen. Met Room Escape Maastricht op dezelfde locatie hebben ze jaren ervaring met bedrijfsuitjes maar ook kleine groepen. Ga voor de VR ervaring en beleef iets unieks! Je kan het prima combineren met alle andere mogelijkheden op deze locatie.
Groenekan
Het team van VR-Producties bestaat uit ambitieuze creativelingen die continu in de technologische voorhoede van Virtual Reality opereren. Vr-Producties.nl ontwikkelt VR applicaties/games en verhuren VR headsets aan bedrijven die bijvoorbeeld op beurzen staan.
Amsterdam
VR The Champions is een full service virtual reality bureau. Zij leggen de focus op het bieden van 360 graden video content & Virtual Reality concepten.
Enschede
VR Training Academy ontwikkelt generieke en klantspecifieke trainingen. Deze VR trainingen zijn tijdbesparend en tevens volledig meetbaar. Trainen in VR is altijd en overal mogelijk en gevaarlijke situaties kunnen veilig nagebootst worden.
Breda
In de unieke FutureDome, de voormalige Koepelgevangenis in Breda, vind je VR World. VR World beschikt over luxe VR-headsets en de allernieuwste technologie op het gebied van Virtual Reality.
Zoetermeer
Stap in een interactieve beleving, in een virtuele wereld waarin je vrij kan rond bewegen. Zodra je het haptic vest dicht ritst, de virtual reality bril opzet, wordt jouw lichaam de controller.
Utrecht
VR-House is dé plek voor het verkrijgen van betaalbare en professionele Virtual Reality producten. Naast de verkoop van zelf ontworpen VR-cardboards houden zij zich bezig met het organiseren van virtual reality gerelateerde events en demo’s, maken van 360° virtuele tours en verhuur van VR-brillen
Zwolle
VR-Innovations is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van serious games en simulaties in Virtual en Augemented Reality. Daarnaast geven we advies over de inzet van serious gaming in je bedrijf. Voor educatie instellingen geven we workshops en presentaties over VR & AR.
Rotterdam
VR4play biedt voor gamers en niet-gamers virtuele spellen en belevingen aan die tot en ongekende sensatie leiden. Erg geschikt voor bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten en vrienden en vriendinnen groepen. Ook geeft VR4Play trainingen aan bedrijven waarbij VR spellen worden ingezet.
Veldhoven
Deze Nederlandse webwinkel verkoopt allerlei PC/console/smartphone VR brillen. Ze zijn aangesloten bij stichting webwinkelkeur. Ook 360 camera's behoren tot het assortiment. Het voordeel is dat je bij een betrouwbare Nederlandse webwinkel bestelt en niet via een onbekende buitenlandse webwinkel.
Eindhoven
VRmaster maakt VR eenvoudig en betaalbaar voor bedrijven.

Hiervoor hebben we VRdeck.nl, een onafhankelijk CMS en publicatieplatform ontwikkeld waarmee we gedrag kunnen meten in VR.
Heeze
Uniek in Nederland en er daarbuiten: wij maken het u mogelijk zelf VR trainingen te ontwikkelen. Met een eenvoudige tool kunt u, zonder te programmeren, uw eigen trainingscontent in VR produceren. Daarna kunt u dit op zo goed als ieder VR apparaat afspelen, maar ook 2D op een laptop of op de LMS.
Groningen
VRROOM biedt ultieme ervaringen in Virtual Reality. Als ontwikkelaar van de gaafste VR EscapeRoom van Europa ontwikkeld VRROOM ook voor business.
Den Haag
Vruble is een virtual reality & creatief digitaal productie bedrijf gevestigd in Den Haag dat zich toelegt op het creëren van mooie, gedenkwaardige ervaringen waardoor bedrijven zich op nieuwe en unieke manieren kunnen verbinden met hun publiek.
Amsterdam
WeMakeVR maakt VR content al sinds 2013, nadat het eerste Oculus Rift prototype op de markt kwam. De staat waarin de technologie verkeerde op dat moment zorgde ervoor dat we 's werelds eerste stereoscopic VR camera creëerden. Dit stelde ons in staat om geweldige VR content te maken vanaf het begin.
Amsterdam
Hét VR/AR network van ontwikkelaars met twee fysieke kantoren in Amsterdam en Berlijn. XRBASE streeft om de grenzen te verleggen van de mogelijkheden met dit medium door gemeenschappen te inspireren en stimuleren op de grens van kunst en techniek.
Bathmen
Xtreme Virtual Reality verhuurt Virtual Reality Simulators voor uw evenement, bedrijfsfeest, beurspromotie of festival. Bij ons bent u op het juiste adres voor een Race Simulator, Flight Simulator, Motor Simulator of de Xtrematic Simulator. Ervaar de magie van Virtual Reality op uw event.
Antwerpen
Yondr is een internationaal team van creatievelingen met een zakelijke kijk om samen hoge kwaliteit 360° video’s te maken. De ervaring, enthousiasme en passie voor het werk heeft van Yondr een team gecreeerd wat nergens anders te vinden is, als het neerkomt op het maken van topkwaliteit VR productie
Den Haag
YuconVR is de specialist op het gebied van professionele virtual reality oplossingen in de vastgoedsector. Onze missie is het laten zien van de toekomst.
Constant innoveren in interactiviteit. YuconVR gaat constant door in het verbeteren en vernieuwen van virtual reality. Dan gaat het om gezamenlijk
Nijmegen
Zero Creative is ontstaan vanuit de visie dat het steeds moeilijker is om boven het maaiveld uit te steken en om uit te leggen wat u doet of hoe uw techniek werkt. Dat doen we o.a. met Virtual Reality en met onze innovatie SuperVR+, dat is VR zonder headset!
Rotterdam
Speel 's werelds meest geavanceerde Free-Roam VR ervaring nu in Rotterdam voor 2 tot 8 spelers. Je wordt in een virtual wereld ondergedompeld met je vrienden waar je lichaam de controller is en je gelooft dat het echt is.
Dokkum
Zien360 laat jouw bedrijf, project of evenement Zien op de absoluut best mogelijke manier in 360 graden. We werken voor bedrijven als HAK, UPS, Van der Valk Exclusief, Interparking en de provincie Noord-Holland.
VR Bedrijf Nederland