Contactgegevens

Websitehttps://ar-house.nl/
E-mailinfo@ar-house.nl
Telefoon+31 30 227 23 54

Sociale media

Adresgegevens

Computerweg 1
3542 DP Utrecht
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2016
Aantal werknemers11-20

AR-House

Bij AR-House zijn we continu bezig om Augmented Reality toegankelijk te maken voor het bedrijfsleven. Dit doen we door verschillende services aan te bieden.

AR headsets huren

High-end AR headsets zijn nog niet massaal te verkrijgen en vaak is ook wat technische kennis nodig om hier gebruik van te kunnen maken. Bij AR-House kun je bijvoorbeeld de Microsoft HoloLens huren. Natuurlijk adviseren we je hoe je deze bril het beste kunt inzetten en welke software interessant is voor jou.

AR cardboards bedrukken

Wellicht ken je de Google Cardboard wel? Die is er nu ook voor Augmented Reality. Door je telefoon in de kartonnen headset te stoppen kun je Augmented Reality ervaren. Daarnaast kunnen we de volledige headset bedrukken met jouw logo of huisstijl.

Mobiele applicaties ontwikkelen

We zijn ooit begonnen met het ontwikkelen van AR applicaties die gebruik maakte van “target images”. Dit doen we nog steeds, maar we gebruiken ook steeds vaker technieken als AR-core en AR-kit. In combinatie met een nieuwe smartphone kunnen we erg realistische AR ervaringen bieden. Bekijk de video’s van onze apps op de AR-House website.

VR Bedrijf Nederland