Contactgegevens

Websitehttp://www.artsis.nl
E-mailinfo@artsis.nl
Telefoon+31 (0)566 841 537

Sociale media

Adresgegevens

Mienewei 24
8491AG Akkrum
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2016
Aantal werknemers2-10

Artsis

Artsis – Creative Solutions through Technology

Artsis werkt elke dag weer aan de meest grensverleggende AR & VR en 3D producties; dit doen we met een enorme passie voor ons vak, oog voor detail en door de meest moderne technologieën naar onze hand te zetten; de klant en zijn of haar doelstelling staat hierbij altijd centraal. 

De ideale partner:
Artsis is de ideale partner bij het realiseren van grensverleggende multimediale producties. Dit doen we met een klein team van specialisten die perfect op elkaar zijn ingespeeld; we kunnen op deze manier kostenefficiënt en resultaatgericht werken.

Wat kunnen we voor u betekenen?:
U kunt bij ons terecht voor niet van echt te onderscheiden 3D Visualisaties, 3D Modeling, AR & VR oplossingen,  App-Development en conceptuele ondersteuning (Turn-key). Ook kunt u bij ons moeilijke technische vraagstukken neerleggen; wij bedenken hiervoor samen met u een passende multimediale oplossing met impact.


Voor wie hebben wij al mogen werken?:
Wij hebben mogen werken voor verschillende grote & kleine partijen waaronder; Heineken, Oliehoorn, Philips, Intertoys, Wolong, Flybe, BiBBR. We bedienen o.a. klanten in de volgende marktsegmenten: Marketing, Shopper, Retail, Constructie, Packaging, Educatie etc. 

Portfolio:
Voor een actueel beeld van de laatste cases waaraan wij hebben gewerkt, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. 

Contact:
Wilt u weten hoe onze vaardigheden voor uw bedrijf van betekenis kunnen zijn? Neem dan contact met ons op, dan bespreken wij graag samen met u de mogelijkheden.

VR Bedrijf Nederland