Sociale media

Adresgegevens

Willem II Straat 49
5038 BD Tilburg
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2007
Aantal werknemers2-10

Beeldhouwers

Sinds 2016 is Beeldhouwers actief met hun eigen VR tool EZVR. Dat is een online platform voor het maken van virtual reality trainingen. Daarmee maakt Beeldhouwers trainen in VR toegankelijk en eenvoudig. Met gebruik van een 360º camera en EZVR maak je zelf in no-time een VR-tour met tekst, afbeeldingen of geluid waarmee je je medewerkers kunt voorzien van (veiligheids)instructies op de werkvloer. Ideaal voor onboarding en trainingen op moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties. Zo zijn er met EZVR onder andere trainingen ontwikkeld in de havens van Rotterdam, op een boorplatform, in een zendmast, etc.

Ook heeft het zijn nut bewezen voor organisaties met veel medewerkers omdat met één VR tour veel medewerkers over een lange termijn bereikt kunnen worden. Beeldhouwers heeft veel ervaring in bijvoorbeeld de schoonmaakbranche.

Wil je meer? Dan kun je het maken een tour uit handen laten nemen door professionals. Ook kun je een tour uitbreiden met bijvoorbeeld video, vragen stellen in VR en een koppeling met een learning management systeem.

Beeldhouwers heeft als missie ‘met plezier mooie dingen te maken die echt werken’. In de samenwerking kan dan ook gerekend worden op veel betrokkenheid en kwaliteit.

In the spotlight

VR veiligheidstraining

Virtual reality veiligheidstraining waarin informatie wordt gegeven en door middel van vragen ook wordt getest. De antwoorden op de vragen worden per gebruiker opgeslagen in een centrale database.

VR Presentaties

Virtual reality presentatie waarin een groep mensen tegelijkertijd een virtual reality tour doorloopt, om retailers inzicht te geven in het gedrag van hun klanten.

VR film voor PostNL

Virtual reality film voor PostNL, om young profesionals te laten zien met welke interessante innovaties PostNL bezig is.

VR Bedrijf Nederland