Overzicht van blogs

De komende 2,5 jaar is The VR Room door een samenwerking met Wereldhave, op 4 verschillende plekken in Nederland te beleven.
In Tilburg wordt de eerste Pop-up locatie geopend in het winkelcentrum op het Pieter Vreedeplein.
Lees meer…
The first generation Hololens already had a wide range of use case, but due to some technical limitations like weight and view, the full potential was never reached. With the Hololens 2 the biggest limitations have been solved by Microsoft, so the potential benefits are broader than before.
Lees meer…
VR Days - drive business forward
25 October 2019,door Eelco Wiegel
VR Days Europe komt er weer aan op 13-14-15 november 2019 en laat overheden, corporates en ondernemers zien welke oplossingen XR-technologie biedt voor de uitdagingen van nu. Trainingen, AI, 100+ exposanten, matchmaking etc
Lees meer…
Interactieve VR video
15 October 2019,door Detlef La Grand van VRMaster
Met 360 video wordt de VR beleving nog echter, alleen is het inzetten van 360 video niet altijd nodig en vraagt het meer investering. Als een VR game de heilige graal is voor Virtual Reality, dan is interactieve VR video de Da Vinci Code
Lees meer…
Inzicht in de Nederlandse VR/AR markt
26 September 2019,door Eelco Wiegel
Het eerste Nederlandse virtual reality en augmented reality ecosystem is gepubliceerd door de VRARA.
Het rapport toont meer dan 50 Nederlandse bedrijven met focus op VR en AR. Voor iedereen die geinteresseerd is in de VR/AR markt.
Lees meer…
Wat is het VRARA Ecosyteem rapport? Wat betekent dit voor Nederlandse ondernemers in virtual en augmented reality? En hoe kan ik mij aanmelden voor het rapport? Alles wat je wilt weten over het rapport in vijf vragen.
Lees meer…
Zet virtual reality voor presentaties, events, beurzen en productlancering. In dit blog kijken we aan de hand van zes praktijkvoorbeelden de mogelijkheden van hardware en software voor VR huren óf op maat ontwikkelen.
Lees meer…
Integratie van Virtual en Augmented Reality in de bouw wereld is inmiddels een must. Door deze technologie binnen het ontwerpproces toe te passen worden bouw fouten gereduceert en doorlooptijden verkort. Kortom een positieve ontwikkeling!
Lees meer…
Marketeers hebben met virtual reality een uitstekend tool in handen om de doelgroep op een unieke en vernieuwende manier te bereiken. In dit blog artikel gaan wij in op voordelen en mogelijkheden van virtual reality voor marketing en benoemen wij een aantal inspirerende cases.
Lees meer…
Wist u dat met VR, AR of MR vrijwel iedere omgeving en situatie na te bootsen is? De kansen voor de industrie liggen voor het oprapen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van VR technieken voor het trainen van personeel, maar ook voor inspectie in productieomgevingen, het voorspellen van machineonderhoud en zelfs als bij verkoopgesprekken.
Lees meer…
Virtual en Augmented Reality zijn nog geen gemeengoed, toch komen er meer en meer nuttige toepassingen beschikbaar voor he tonderwijs, gezondheidszorg, trainen en opleiden of gewoon entertainment.

Wordt het tijd om VR en AR onderdeel te maken van de Digitale Transformstie strategie van uw organisatie?
Lees meer…
VR Bedrijf Nederland