Overzicht van blogs

Wat is het VRARA Ecosyteem rapport? Wat betekent dit voor Nederlandse ondernemers in virtual en augmented reality? En hoe kan ik mij aanmelden voor het rapport? Alles wat je wilt weten over het rapport in vijf vragen.
Lees meer…
Virtual Reality voor events
27 June 2019, door Tim Nijland van VR expert
Zet virtual reality voor presentaties, events, beurzen en productlancering. In dit blog kijken we aan de hand van zes praktijkvoorbeelden de mogelijkheden van hardware en software voor VR huren óf op maat ontwikkelen.
Lees meer…
Integratie van Virtual en Augmented Reality in de bouw wereld is inmiddels een must. Door deze technologie binnen het ontwerpproces toe te passen worden bouw fouten gereduceert en doorlooptijden verkort. Kortom een positieve ontwikkeling!
Lees meer…
Virtual reality voor marketing
06 June 2019, door Tim Nijland van VR expert
Marketeers hebben met virtual reality een uitstekend tool in handen om de doelgroep op een unieke en vernieuwende manier te bereiken. In dit blog artikel gaan wij in op voordelen en mogelijkheden van virtual reality voor marketing en benoemen wij een aantal inspirerende cases.
Lees meer…
Wist u dat met VR, AR of MR vrijwel iedere omgeving en situatie na te bootsen is? De kansen voor de industrie liggen voor het oprapen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van VR technieken voor het trainen van personeel, maar ook voor inspectie in productieomgevingen, het voorspellen van machineonderhoud en zelfs als bij verkoopgesprekken.
Lees meer…
Virtual en Augmented Reality zijn nog geen gemeengoed, toch komen er meer en meer nuttige toepassingen beschikbaar voor he tonderwijs, gezondheidszorg, trainen en opleiden of gewoon entertainment.

Wordt het tijd om VR en AR onderdeel te maken van de Digitale Transformstie strategie van uw organisatie?
Lees meer…
VR Bedrijf Nederland