Contactgegevens

Websitehttps://www.c4real.nl/
E-mailinfo@c4real.nl
Telefoon+31 857 730 733

Sociale media

Adresgegevens

Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2007
Aantal werknemers11-20

C4Real

In the spotlight

IT-architectuur in VR

Tot voor kort draaiden er bij verzekeraar Achmea almachtige en verouderde IT-systemen om een verzekeringsproduct voor VvE’s te ondersteunen. Totdat het tijd werd voor een transformatie. SAP, een belangrijk merk Enterprise Resource Planning-software, zou voortaan de basis zijn voor het nieuwe IT-landschap. Hierin zijn alle IT-systemen aan elkaar verbonden. Een mooie gedachte, maar dat betekende wel een verandering van het oude werken naar het nieuwe werken. En verandering is niet altijd even makkelijk voor de medewerkers, die ermee te maken krijgen.

Wat zou het mooi zijn als iedere IT’er kan ontdekken wat het nieuwe IT-landschap inhoudt en hoe alle losse systemen daarin samenwerken. Zodra de, toch bijna 1000, medewerkers van Achmea dat begrijpen, zien ze veel beter in waarom de verandering van de IT-architectuur belangrijk is. Logisch toch? Je wilt graag zien waar je het allemaal voor doet!

AR product configurators

De piramide hologram is gaaf, maar beperkt zich alleen tot de vorm van de piramide. Met nieuwe ontwikkelingen als de Microsoft hololens wordt een hologram als het ware geprojecteerd in de omgeving. Wat we ook wel Augmented Reality of Mixed Reality noemen. Met deze technologie kan virtuele realiteit in de werkelijke realiteit worden weergegeven. Dit biedt oneindige mogelijkheden bij het presenteren van een nieuw product of het begeleiden van engineers bijvoorbeeld. Met de hololens staat het product centraal en laat het een verpletterende eerste indruk achter.

VR Bedrijf Nederland