Sociale media

Adresgegevens

Groenteweg 65
2525JV The Hague
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2016
Aantal werknemers2-10

Dutch Tilt Studios

VR, AR, MR, XR?!

Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR), Mixed Reality (MR) of Extended Reality (XR).

Misschien weet u waar ik het over heb? Maar het kan ook zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

Geen probleem!

Dutch Tilt Studios heeft ervaring met al deze technieken en wil u graag wegwijs maken in deze innovatieve en uiterst interessante wereld. 

Introductie

Bij Dutch Tilt Studios werken we altijd met de nieuwste technieken en media vormen.
We hebben veel ervaring in het maken van (interactieve) immersieve omgevingen en toepassingen voor vele verschillende media.

Van 360 graden foto's, tot complete interactieve XR ervaringen: We denken graag mee hoe en welke van deze verschillende media vormen het beste toepasbaar kunnen zijn bij uw idee en bedrijf.

Vrijblijvende presentatie

Vandaar dat we ook graag vrijblijvend langskomen om de verschillende media vormen te presenteren bij U op locatie. Zo kunt U zelf alle technieken een keer uittesten en ervaren wat voor mogelijkheden er allemaal zijn!

Betaalbaar

VR, AR, MR (ofwel: XR) hoeft niet altijd duur te zijn. Doordat wij een klein bedrijf zijn dat ‘in house’ kan ontwikkelen, kunnen de kosten daardoor laag blijven.  Neem gerust eens contact met ons op om uw idee aan ons voor te leggen. We zijn altijd bereid om mee te denken met uw ideeën en mogelijkheden!


Met vriendelijke groet,

Het ‘Dutch Tilt Studios’ team!

In the spotlight

SeaLife Den Haag

Voor SeaLife in Den Haag hebben wij deze Virtual Reality ervaring mogen maken waarbij de bezoekers een echte duikhelm opzetten om te beleven hoe het is om te duiken, diep in de zee!

Trailer

ECE kerk beleving VR

Voor architectuur doeleinden hebben wij al vele opdrachten mogen uitvoeren.

Dit is een korte video van een interactieve ervaring, waarbij je al gebruiker met een headset op werkelijk door dit nieuw te bouwen gebouw heen kunt lopen.

Video

AR dierenpark Amersfoort

Voor dierenpark Amersfoort hebben wij deze Augmented Reality toepassing gemaakt waarbij de mensen in de rij een ‘wachtverzachter’ te zien krijgen.

Het is een echte opname van buiten met daaroverheen enkele 3D geanimeerde ooievaars die een kort verhaaltje uitbeelden.

Video

Eerste wereldoorlog VR ervaring

In eigen beheer hebben wij deze interactieve 1e wereldoorlog ervaring ontwikkeld. U kunt letterlijk zelf door de loopgraven wandelen en ervaren hoe dat moet zijn geweest!

Over uw hoofd scheren de vliegtuigen langs, tanks crashen naast U en met regelmaat slaat er een bom in vlakbij!

Teaser

VR Bedrijf Nederland