Sociale media

Adresgegevens

Torenallee 100-02
5617 BE Eindhoven
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2016
Aantal werknemers11-20

Enversed Studios

Enversed Studios maakt innovatieve technologie toegankelijk voor jouw organisatie. Wij ontwikkelen ervaringen in Virtual-, Augmented- én Mixed Reality om te visualiseren, entertainen óf te optimaliseren. Enversed Studios heeft, onder andere, gewerkt voor Philips, Bosch, NS, Bavaria en KPN.

Over Enversed Studios

Elke dag werkt Enversed Studios aan het leuker, slimmer en toegankelijker maken van onze wereld. Dit doen we door innovatieve technologie toe te passen met behulp van spel en simulatie. Enversed Studios combineert bewezen technieken met de kracht van maatwerk. Hiermee helpen we bedrijven en organisaties hun businessmodel uit te breiden met behulp van Virtual- en Mixed Reality.

De interactie van games stelt ons in staat om jou op een efficiënte manier te laten ontwerpen, leren, simuleren en te trainen. Daarnaast combineren we het plezier van games met de waarde van data, procesverbetering én innovatie.

Vanuit dit perspectief zijn wij jouw partner voor elke fase binnen jouw innovatieproces. Van je eerste idee tot productlancering en -onderhoud.

In the spotlight

VR-paragliding

VR-paragliding

Voor entertainmentlocaties heeft Enversed Studios 'Flight' ontwikkeld. Deze VR-paraglidesimulator is een prachtige mix van actie en ontspanning. Omdat de VR-ervaring als turnkey-product werkt, is het ideaal voor bezoekbare locaties als VR-arcades, Escape Rooms of pretparken.

Vastgoedvisualisatie

Vastgoedvisualisatie

Voor GEVA Vastgoed heeft Enversed Studios een compleet bedrijventerrein in Virtual Reality gevisualiseerd. Dankzij de VR-visualisatie konden potentiële kopers en huurder verschillende kantoren en ruimtes verkennen voordat de renovatie voltooid was.

Virtueel gebruikersonderzoek

Virtueel gebruikersonderzoek

Momenteel ontwerpt de Nederlandse Spoorwegen, samen met Mecanoo en Gispen een nieuwe lijn aan treininterieurs. Om alle ontwerpen te evalueren, heeft Enversed Studios een VR-onderzoeksapp ontwikkeld waarmee deelnemers het treininterieur van de toekomst vrij kunnen beoordelen.

BHV-training in VR

BHV-training in VR

In samenwerking met B&V: Partners in Veiligheid heeft Enversed Studios een BHV-training ontwikkeld. In deze ervaring moeten cursisten belangrijke handelingen uitvoeren onder gevaarlijke omstandigheden. Hieronder vallen bijvoorbeeld deuren-, blus- en communicatieprocedures.

Bavaria Brouwerijtour

Bavaria Brouwerijtour

Voor Swinkels Family Brewers heeft Enversed Studios een 360-animatie ontwikkeld. Hierin kan je het leven van een bierflesje volgen: van het spoelen en vullen, tot het etiketteren en inpakken.

Games en entertainment

Games en entertainment

Enversed Studios ontwikkelt VR-games voor bezoekbare entertainmentlocaties. We leveren familievriendelijke ervaringen die een meerwaarde bieden voor VR-arcades, Escape Rooms en pretparken.

VR Bedrijf Nederland