Sociale media

Adresgegevens

Stormhoek 45
1506 SW Zaandam
Nederland

In het kort

Aantal werknemers2-10

Epix Arcade

Epix Arcade is een 500m² grote VR Experience Center in Zaandam (nabij Amsterdam). Waar je de volgende stap in VR kunt beleven! Stap in een van onze free-roam experiences en loop tot wel 4 personen tegelijk vrij rond in onze 100m² VR Arena. Bepaal je tactiek en werk samen. Zombies schieten in VR? Speel dan Arizona Sunshine, de meest bekroonde VR sensatie van dit moment. Of ga spoken vangen in Ghost Patrol; een spookachtige avontuur voor jong en oud!

VR ontdekken? Of gezellig een avondje gamen met vrienden? Reserveer dan een VR Station in onze VR Arcade en kies uit wel meer dan 30 VR games! Of ga de ultieme escape uitdaging aan in één van onze VR Escape Rooms, weten jullie deze spannende en uitdagende escape room(s) op te lossen?

In ons VR café kan je naast een divers VR aanbod ook terecht voor een biertje aan de bar, je vrienden uitnodigen voor een potje Jenga (of Rummikub of een van vele andere bordspellen) of een rondje retro (arcade) games spelen in onze retro lounge. Kortom; bij Epix kan je gamen, ontspannen maar vooral genieten.

VR Bedrijf Nederland