Sociale media

Adresgegevens

Henry Dunantweg 34
2402 NR Alphen aan den Rijn
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2015
Aantal werknemers2-10

Goldviz | High End 3D/VR/AR

Goldviz | High end 3D / Virtual Reality en Augmented Reality studio.

Goldviz is dé partner voor visuele communicatie, gespecialiseerd in de maakindustrie. Met een digitale kopie van jouw project, product, proces of merk creëren wij unieke en innovatieve oplossingen voor sales, marketing en trainingen.

Met interactieve 3D-visualisaties voor ieder scherm en device presenteer je producten digitaal en interactief. Zo geef je klanten een onvergetelijke ervaring, verkoopt producten nog voor ze gemaakt zijn en verkort je de time to market. 

Bovendien maakt een goede 3D-visualisatie ieder project inzichtelijk en verduidelijkt de communicatie. Onze informatieve technische uitleganimaties leggen de werking van een product glashelder uit, terwijl een Serious Game jouw klant laat spelen met je product, project of proces en op een leuke en veilige manier helpt leren door te doen.

Immersed in VR

Met een Virtual Reality bril op bevind je je in een andere wereld; dit móét je ervaren. Kijk om je heen en bewonder deze virtuele wereld. Pak objecten op, maak ze open, doe ze dicht, gebruik gereedschappen, instrumenten en apparaten en bedien machines; alles gaat intuïtief en voelt echt.

VR-trainingen

Goldviz is gespecialiseerd in interactieve Virtual Reality trainingen. Hierbij dompelt een student of medewerker zich onder in een virtuele wereld en oefent echte handelingen. Afgesloten van de wereld en geheel gefocust op de training leert de speler werkzaamheden uitvoeren en producten bedienen zonder het fysieke product nodig te hebben. Naast de bewezen effectiviteit van VR-trainingen, bespaart het dus tijd en geld.

Bovendien zorgt VR voor een veilige leeromgeving. Fouten hebben ten slotte geen grote gevolgen en een VR-training overdoen kost niets extra’s. Gamification en ‘leren door te doen’ met een Serious Game maken elke training onvergetelijk.

Augmented Reality

Met Augmented Reality heb je jouw product altijd op zak en plaatst het virtueel, waar je wilt in de echte wereld, de perfecte tool voor productdemonstraties. Of laat een avatar je bezoeker begeleiden door een fabriek, winkel of pretpark en maak de ervaring net iets specialer. 

Ook statische logo’s of afbeeldingen komen met AR tot leven. En denk eens aan custom Snapchat filters, die jouw merk op evenementen extra in de aandacht brengen. Goldviz brengt met deze nieuwe technieken unieke creatieve concepten tot leven.

360 tours

Een locatie niet of moeilijk toegankelijk voor publiek, die wel waardevol is om te laten zien, zoals een productiehal, showroom of beursstand breng je tot leven met een 360 graden tour. Iedere internetbrowser laat klanten zelf op hun gemak met computer, tablet, smartphone of VR-bril de ruimte bewonderen.

Door haarscherpe 360 foto’s en video’s, bepaalt de klant zijn eigen weg. Projecteer overal de benodigde informatie en laat een host het welkomstwoord doen. Met 360 graden tours laat je elke locatie overal zien en ervaren. Je zet de klant middenin jouw merk.

Slot

Deze innovatieve technieken zijn nog jong, maar bieden unieke mogelijkheden voor iedere organisatie. Begin nu met kleine demo’s of een proof of concept en ontdek de kracht en toegevoegde waarde van de virtuele wereld. Goldviz is jouw partner voor visuele communicatie in sales, marketing en trainingen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Goldviz helpt je graag met unieke en innovatieve concepten in interactieve 3D, VR of AR.

VR Bedrijf Nederland