Sociale media

Adresgegevens

Tinbergenstraat 3
7102 JK Winterswijk
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2018
Aantal werknemers21-50

Hologate Winterswijk

Spelen van een Power VR is een actief en vereist fysieke inspanningen. Zodra u de headset op heeft, vergeet de speler zijn omgeving en betreedt hij een nieuwe wereld. Hierin moet hij zijn fort verdedigen tegen robots en draken samen met maximaal drie andere spelers. Met de hulp van een data-lens en handschoenen of fasers bewegen de spelers in de virtuele wereld. Als de speler bijvoorbeeld naar links draait, veranderen ook het perspectief en de omgeving in het spel. Maar geen speler wordt duizelig van de Hologate-technologie. Bij ons worden de echte en virtuele bewegingen gecoördineerd zodat de virtual reality-ervaring als een echte ervaring wordt ervaren.

Hartelijk welkom bij Kartbaan en evenementenhal Winterswijk! Bij ons ben je aan het juiste adres voor 14.000m2 plezier! Overdag of ’s avonds, door de week of in het weekend, wij bieden allerlei leuke activiteiten aan voor jong en oud. Wij bieden diverse leuke arrangementen aan voor jong en oud.  

In the spotlight

Professionele VR F1 simulator

Voor het EERST IN DE WERELD is Motion en Virtueel Reality samengevoegd in een PROFESSIONELE race simulator. Door de samenwerking van alle grote autofabrikanten is nu de Formule 1 Style 640 Simulator met HMD beschikbaar. Dit is de enige race simulator in zijn soort voor commercieel gebruik in de Wereld. 

VR Bedrijf Nederland