Contactgegevens

Websitehttps://www.hyprreal.nl/
E-mailinfo@hyprreal.nl
Telefoon06 52358726

Sociale media

Adresgegevens

Waalbandijk 12H
6541 AJ Nijmegen
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2017
Aantal werknemers1

HyprReal

Real experiences

We doen alles in onze macht om VR Ervaringen zo krachtig en effectief mogelijk te maken. Met onze studio in Nijmegen genereren we levensechte ervaringen die moeten zorgen voor veel plezier en een hoog rendement.

HyprReal is een onafhankelijke studio opgericht in 2017. Sinds die tijd heeft het projecten ontwikkeld voor verschillende VR headsets zoals HTC Vive, Oculus Rift en Mobile VR.

Naast complete projecten ondersteunt HyprReal ook partijen bij hun (pre)production pipeline, zoals 3D modelling, character animation en concept design. Zie hiervoor ons portfolio.

In the spotlight

ZOLL’s Virtual Rescue

In Virtual Rescue bevindt de gebruiker zich in een virtuele omgeving waar hij/zij CPR moet uitvoeren op een slachtoffer met behulp van de AED. Eind januari debuteerde de applicatie “Virtual Rescue voor de HTC Vive” met succes op Arab Health.

Windpark Nijmegen-Betuwe

VR-Lab nijmegen en HyprReal werkten nauw samen aan de ontwikkeling van deze 3D simulatie. Om dit een geloofwaardige ervaring te maken, heeft HyprReal de toepassing voorzien van verschillende realistische en “game-ready” modellen met aangepaste textures. Er was ook een geanimeerde VR-controller nodig om het oorspronkelijke Vive-model te vervangen.

VR Bedrijf Nederland