Contactgegevens

Websitehttps://immersive.nl/
E-mailinfo@immersive.nl
Telefoon+31 0655604455

Sociale media

Adresgegevens

Zandzuigerstraat 34
1333 HD Almere
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2017
Aantal werknemers2-10

Immersive

Ben jij klaar voor een echte meeslepende Virtual Reality race-ervaring? Kom dan simracen in Virtual Reality bij Immersive. Neem plaats in een van de 18 geavanceerde racesimulatoren en voel jezelf een echte racecoureur. De bewegende racesimulatoren kosten ongeveer €45.000 per stuk en jij kunt hier gewoon mee racen!

Stel jouw simulator in, kies jouw favoriete racewagen en selecteer een circuit die je goed kent. Race 1, 2, 3 of zelfs 4 heats van 20 minuten per heat. Kom met meerdere personen langs en race tegen elkaar. Zo kun je een ware training, kwalificatie en echte race rijden met jouw beste vrienden, collega's of familieleden. Racen in Virtual Reality bij Immersive is het leukste en spannendste dagje uit van Nederland. 

Immersive is de hele week geopend op afspraak en op zaterdag standaard geopend van 11:00 - 17:00 uur. Met 500 vierkante meter is Immersive een van de grootste simcenters van Nederland. Neem plaats bij de bar of in de esport-lounge, bestel een lekker drankje en kijk mee met de snelste simcoureurs van Nederland.

Enthousiast geworden? Neem snel een kijkje op de website van Immersive voor scherpe acties, tarieven en andere informatie!

race simulatorrace simulator race simulator

VR Bedrijf Nederland