Sociale media

Adresgegevens

Prinsenstraat 53
3311 JS Dordrecht
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar1996
Aantal werknemers2-10

MediaFusion

MediaFusion als solide en creatieve partner bij het turn-key realiseren van Augmented Reality oplossingen.

MedaFusion realiseert Augmented Reality producties sinds 2011 en heeft Virtual Reality in het bloed vanaf 1993 (!). Met een bewezen track-record realiseren we bijzondere Augmented Reality producties met onder meer de Microsoft Hololens en mobile. AR producties inclusief concept, design, techniek tot en met publicatie en SLA.

Relaties: Onze klanten varieren van Finance, Pharma, Food, Process industry, Constructie, Maritiem tot en met Agro & Mode. En niet alleen maken we belevingsvolle AR producties, we realiseren ook toegepaste oplossingen zoals remote assistance, self-care, E-learning & Data visualisatie (XR).

"Onze toegevoegde waarde als innovatief bureau zit niet alleen in beproefde concepten, jarenlange kennis en ervaring, maar voornamelijk in een heldere visie op de toekomst van Augmented, Virtual & Mixed reality. "

Ontwikkeling: MediaFuson is initiator van ArtiShock, een zeer succesvol Mixed Reality Collectief opgericht in 2014. MediaFusion realiseerde zijn eerste websites in 1995, bouwde het eerste WAP game, introduceerde de QR code in 2009 en was de eerste die QR code designs ontwierp en in 2010 maakte ze de eerste mobiele websites nog voor het woord responive bestond. Gewapend met een berg ervaring en meer dan 20 jaar verstand van nieuwe media zorgen we ervoor dat ook uw organisatie up-to-date blijft met de inzet van modern mediagebruik zoals Augmented, Virtual en Mixed Reality.

"We gaan niet voor de middelmaat, we gaan voor het leveren van topkwaliteit in mediaproducties. Serious business dus. Maar het moet ook een feest kunnen zijn om samen een mooi stuk werk te realiseren."

Cases: Op deze portfolio ervaart u een groot deel van ons werk op het gebied van -onder andere- Augmented Reality en Virtual Reality. Wij realiseren de meeste projecten turn-key, dus van idee tot en met de oplevering. Onze Augmented Reality werkzaamheden zijn meestal projectmatig van aard en worden gerealiseerd met disciplines zoals 3D en Game development. Daarnaast verzorgen we interactieve (gebouw) projecties, hologrammen, 360 graden video's en geven presentaties op het gebied van Augmented Reality.

Wij hopen u graag te ontmoeten, dan vertellen we u meer over diverse cases. U kunt sowieso bij ons terecht voor een Reality check!

In the spotlight

Reality Check: Augmented Reality Portfolio

Op deze portfolio pagina staat een deel van ons werk op het gebied van -onder andere- Augmented Reality en Virtual Reality. Wij realiseren de meeste projecten turn-key, dus van idee tot en met de oplevering. 

Augmented Reality ondersteunt sales

Deze Augmented Reality applicatie toont de werking en binnenzijde van een industriële spiraal oven. De AR app werkt icm beeldherkenning (marker). Deze productie is ook op de Hololens uitgewerkt tbv beurspresentaties

VR Bedrijf Nederland