Contactgegevens

Websitehttps://moovd.nl/
E-mailinfo@moovd.nl
Telefoon(085) - 130 92 92

Sociale media

Adresgegevens

Marconistraat 40
7442 DD Nijverdal
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2019
Aantal werknemers2-10

Moovd - Virtual reality

Moovd ontwikkelt virtual-reality-ervaringen voor de zorg en de zakelijke markt. Met onze applicatie heb je de gemaakte VR-ervaringen overzichtelijk in een eigen omgeving. Met een druk op de knop van een gekoppelde tablet of telefoon speelt de gewenste VR-ervaring op de VR-bril. Met je telefoon of tablet kun je vervolgens meekijken naar waar, diegene met de VR-bril op, naar toekijkt. De VR-ervaring kun je al dan niet pauzeren om toelichtingen te geven.

Samen ideeën bedenken, ontwerpen en uitvoeren. Het gehele traject wordt begeleid en uitgevoerd door ons. Ook voor de levering van hardware kun je bij ons terecht.

Zorg

Als behandelaar of begeleider wil je natuurlijk de best mogelijke behandeling en/of begeleiding leveren aan je cliënt(en). Hier willen we graag aan bijdragen. Met behulp van virtual reality ondersteunen we bij het effectiever en efficiënter maken van behandelingen en begeleidingen.

We ontwikkelen diverse trainingsscenario’s voor behandelingen of begeleidingen. Dit doen we met en voor de sociale zorg en de geestelijke gezondheidszorg. Zo is virtual reality een effectief hulpmidden bij behandelingen van zeer diverse angststoornissen. Hier wordt gebruik gemaakt van Virtual Reality Exposure Therapie (VRET). Ook kan VR heel goed gebruikt worden voor dagbestedingsactiviteiten of voor het aanleren en oefenen van nieuwe vaardigheden. Virtual reality zet cliënten op een efficiënte manier in een situatie of omgeving.

Zakelijk

Ook op zakelijk vlak heeft VR veel toepassingen en mogelijkheden. Hiermee laat je (potentiële) klanten en personeel op een effectieve manier jullie organisatie, werkzaamheden en projecten zien. Dit doe je door mensen daadwerkelijk te laten beleven wat jullie toegevoegde waarde is als organisatie. Dit vergroot je overtuigingskracht.

Verder zorgt virtual reality ervoor dat je kijkers op een efficiënte manier kan meenemen naar elke uithoek en elk facet van jullie organisatie. Je kunt ieder persoon middenin elk gerealiseerd project en elke bedrijfslocatie zetten. Dit alles zonder een stap te hoeven zetten en collega’s te hoeven storen. Onder andere op het gebied van reizen bespaar je hierdoor tijd en geld. Met een VR-bril kun je jullie VR-ervaringen op elk gewenste tijdstip en plaats laten zien. 

Interesse? Kijk op onze website voor meer informatie of vraag een kennismakingsgesprek aan via email of telefoon.


VR Bedrijf Nederland