Sociale media

Adresgegevens

David Ricardostraat 10
7559 SH Hengelo
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2017
Aantal werknemers1

Mosman3D

Mosman3D: VR & 360° Toepassingen en Google Virtual Tours

Bedrijven of producten promoten met behulp van 360° foto's & video's, 3D en Virtual Reality. Huidige of toekomstige projecten doorlopen in Virtual Reality. Training & instructie met (nog niet) bestaande installaties of machines. Mosman3D staat voor u klaar om nieuwe technieken toe te passen.

Mosman3D houdt zich bezig met het bruikbaar toepassen van nieuwe technieken binnen het bedrijfsleven. De core business van Mosman3d bestaat voornamelijk uit 360° en VR toepassingen:

  • Bedrijven of producten promoten met behulp van 360° foto’s & video, 3D en Virtual Reality(VR).
  • Huidige of toekomstige projecten doorlopen in Virtual Reality.
  • Training & instructie met (nog niet) bestaande installaties of machines.
  • Google Virtual Tours, street view maar dan binnen uw bedrijf.

Dit is een greep uit de toepassingen waar Mosman3D zich mee bezighoud.  

In the spotlight

VR Training - Simulatie Doseersyteem

Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. - VR Training

In opdracht van Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. heeft Mosman3D een virtuele training ontwikkeld van het BRLK903/08 doseersysteem. Met behulp van deze ontwikkelde VR training kunnen chauffeurs van chemisch transport, operators en monteurs veilig trainen met deze chemie installatie. In de werkelijkheid stromen er diverse gevaarlijk chemische stoffen door dit systeem. Eén van de grote voordelen van deze training is dat er fouten gemaakt kunnen worden zonder dat er ernstige gevolgen aan verbonden zitten. Veilig trainen met gevaarlijke stoffen.

In het programma "Ondernemend Nederland"op RTL7 is dit project zelfs kort aan bod geweest!

Google Virtual Tour - Trendy Hair & Wellness

Google Virtual Tour - Trendy Hair & Wellness

Voor Trendy Hair & Wellness te Wierden heeft Mosman3D een Google Virtuele Tour gemaakt. Met behulp van een 360 graden camera zijn er op locatie foto's gemaakt. Deze foto's zijn vervolgens gekoppeld aan de Google bedrijfspagina van Trendy. Op deze manier is het nu mogelijk om vanaf elke PC, tablet of mobiel virtueel door Trendy heen te lopen.

Een Virtual Tour is eenvoudig toe te voegen aan uw website. Trendy heeft hier dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en deze Virtual Tour toegevoegd aan de Contact pagina van de Trendy website.

VR Bedrijf Nederland