Sociale media

Adresgegevens

Dijkstraat 9
2011 AM Haarlem
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2018
Aantal werknemers2-10

Moving Target VR

“Hoeveel werkbare uren bent u uw personeel kwijt aan reistijd en trainingen op locatie? Wat zou het u opleveren, als een aanzienlijk deel van deze trainingen op de werklocatie plaatsvinden? En individueel, op een flexibel tijdstip. Zonder dat het invloed heeft op het dagelijkse werkproces?”

‘’Wat betekent het voor uw organisatie als de selectie van kandidaten sneller, goedkoper en vele malen effectiever verloopt? De juiste match, de juiste kandidaat op de juiste plaats.”

“Big data, iedereen heeft het er over. Maar wat kan de data, die interactieve VR-toepassingen opleveren op het gebied van trainingen, recruitment en communicatie voor uw organisatie betekenen?”

“Hoe kunt u als zich als werkgever nog beter onderscheiden van de concurrentie en potentiële werknemers verleiden voor u te kiezen? ”

“Hoe zou het zijn als nieuwe medewerkers optimaal ingewijd, zonder stress starten met hun nieuwe baan, zich sneller settelen en hun werk dus sneller op niveau kunnen uitvoeren? “

MTVR levert o.a. interactieve VR-oplossingen op het gebied van:

  • Assessments:  o.a. situational judgement tests, zoals het VR-assessment Leidinggeven. Tests met gelijke omstandigheden voor alle kandidaten.
  • Pre- en onboardingprogramma’s: het snel en eenduidig up & running krijgen van nieuwe medewerkers, virtual office tours of een dag in het leven van toekomstige collega’s. 
  • Verbinding binnen organisaties: ontmoet collega’s op hun werklocaties tijdens virtuele werkbezoeken, medewerkerstevredenheidsonderzoek.
  • Integriteits- en compliancetrainingen 
  • Communicatie: o.a. klantcommunicatie, o.a. klant-onboarding, crisiscommunicatie, voorlichting.
  • Diverse trainingen:  o.a. op gebied van veiligheid, communicatie, hospitality, leiderschap en verkoop.


Bestaande procedures en (trainings-)programma’s zetten wij, samen met de opdrachtgever om naar interactieve VR-scenario’s of we ontwikkelen VR-toepassingen op maat. Waar nodig betrekken we ervaren partners met expertise op het gebied van bijvoorbeeld trainingen, assessments of marktonderzoek.

Organisaties die advies en/of  consultancy nodig hebben op gebied van Virtual Reality kunnen MTVR  inhuren.  Wij doen onderzoek naar de mogelijkheden om VR in te zetten t.b.v. zowel externe als interne communicatie. We kijken goed naar het hoe en het waarom en brengen een adviesrapport uit. Als dat positief  is kunnen wij een vervolgtraject begeleiden en/of uitvoeren, maar dat is niet bindend.

MTVR: INTERACTIEF, DATA-GENERATING & DATA-DRIVEN

MTVR is een mediaproductiebureau, dat gespecialiseerd is in het produceren van VR-toepassingen en 360˚-videocontent. Door met inhoudelijk sterke, relevante content meerwaarde te creëren gaan wij verder dan het wow-effect. Onze interactieve VR-scenario’s zorgen voor een levensechte simulatie en genereren waardevolle data over het gedrag en de keuzes van de gebruiker.

MTVR is onderdeel van Moving Target Media, met jarenlange ervaring op het gebied van video- en televisieproductie. Wij werken voor zowel overheid als bedrijven: o.a. Politie Nederland, Ministerie van J&V, VVD Den Haag, Gemeente Amsterdam, Spirit Jeugdhulp Easyfairs., Eelloo, Vandermaesen|Koch, ING Bank.

In the spotlight

VR-assessment Leidinggeven

Klant:  Eelloo, VanderMaesen|Koch & Slim Assessments.

Script, productie, casting, regie, projectbegeleiding ontwikkeling dedicated VR-App.

De Luizenmoeder Pleegouder wervingscampagne

Klant: Spirit Jeugdzorg & Gemeente Amsterdam

Interactieve VR-beleving De Luizenpleegmoeder t.b.v. bewustwordings- en wervingscampage voor nieuwe pleegouders.

Idee, script, productie & regie.

VR Bedrijf Nederland