VR of AR App laten maken? Vraag een offerte aan

Wil je een Virtual Reality of Augmented Reality App laten ontwikkelen? Of heb je een idee voor een VR event? Dan zul je merken dat er een groot aantal partijen zijn die je hierbij kunnen helpen. Alleen, hoe weet je nu of deze partijen ook specialist zijn op het gebied van virtual reality en augmented reality? En de juiste keuze zijn voor jouw project? VR Bedrijf Nederland helpt je graag verder. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om snel en gemakkelijk offertes van meerdere bedrijven te ontvangen. Wil je dus een VR of AR App laten maken? Heb je een idee of een project om mee te starten rondom VR of AR? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Hoe werkt een offerte aanvraag bij VR Bedrijf Nederland?

Je hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Jouw aanvraag wordt dan automatisch doorgestuurd naar bij ons aangesloten bedrijven. Als een partij geïnteresseerd is in jouw aanvraag voor een VR App laten maken of een AR App ontwikkelen, zullen zij contact met je opnemen. Je ontvangt zo in korte tijd meerdere offertes en contacten van bedrijven die jouw opdracht kunnen realiseren.

Onze ervaring is dat er meestal tussen de 5 en 10 bedrijven binnen 48 uur contact met je zullen opnemen. Hoe gespecificeerder jouw aanvraag, hoe passender de response en offertes.

Een greep uit de bedrijven die u voor gingen: Contactgegevens

Het project/idee

Initiatief (idee)

Bedenken wat het project(resultaat) wel en wat het niet moet zijn.

Definitie (wat)

Bedenken hoe het project(resultaat) moet voldoen (eisen/wensen/presentaties)

Ontwerp (hoe)

Bedenken hoe het project(resultaat) er uit moet zien; een gedetailleerd uitgewerkte oplossing.

Voorbereiding (hoe te maken)

Bedenken hoe het project(resultaat) er, gemaakt, uit zal gaan zien

Realisatie (maken)

Uitvoeren, invoeren of maken van het project(resultaat) zodat het project(resultaat) er ook helemaal is.

Randvoorwaarden


Virtual en Augmented reality laten maken

Virtual Reality en Augmented Reality zijn voor veel mensen nog een onbekend terrein. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Als jij een idee hebt voor een VR of AR toepassing, wil je dit natuurlijk in handen leggen van een expert. Iemand die je stap voor stap helpt bij de realisatie van jouw idee. Als je een offerte aanvraagt voor een AR of VR App laten maken bij VR Bedrijf Nederland, weet je zeker dat jouw aanvraag naar gespecialiseerde partijen met ervaring wordt doorgestuurd.

Ook met andere ideeën rondom Augmented Reality en Virtual Reality kun je hier een aanvraag doen. Wil je bijvoorbeeld een VR event houden? Wil je VR of AR gebruiken tijdens een training? Of wil je AR inzetten voor een E-commerce? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Doordat je vaak meerdere reacties ontvangt, kun je zelf kiezen welk bedrijf jij vindt dat jouw idee het beste tot uitvoering kan brengen.

VR App laten maken

Wil je een VR App laten maken? Een virtual reality App kan voor veel verschillende doeleinden ingezet worden. En een toegevoegde waarde leveren. Graag zetten we een aantal mogelijkheden op een rij. Dit zijn slechts voorbeelden, natuurlijk is er veel meer mogelijk met een VR App.

Onderwijs en trainingen

Mogelijk wil je een Virtual Reality App in het onderwijs inzetten of om je medewerkers te trainen. VR kan heel goed ingezet worden voor bijvoorbeeld een storingsdienst om mee te kijken. Of tijdens trainingen. Laat bijvoorbeeld een VR App maken voor een gepersonaliseerde training.

Bedrijven en E-commerce

Heb je een idee hoe bedrijven een VR App kunnen gebruiken voor marketingdoeleinden? Of mogelijk wil je een VR App laten maken voor een E-commerce. Je kunt VR gebruiken voor bijvoorbeeld de presentatie van een product. Of creëer een interactieve kantooromgeving voor medewerkers. 

De mogelijkheden voor een VR App laten maken of een VR toepassing zijn eindeloos. En door een offerte via VR Bedrijf Nederland aan te vragen, ontvang je snel passende offertes van partijen die je met de ontwikkeling kunnen helpen. Door je aanvraag tot in detail te specificeren, zul je passende offertes ontvangen. Dit scheelt je tijd bij het beantwoorden van vragen van geïnteresseerde partijen.  

VR film maken

Virtual Reality wordt niet alleen in Apps toegepast. Je kunt ook spellen en films met deze technieken ontwikkelen. Wil jij een VR film maken? Heb jij het script al uitgewerkt maar zoek je een bedrijf voor het maken? Vraag dan een offerte aan voor een VR film maken. Met een 360 graden film geef je gebruikers het gevoel dat ze zich midden in de film bevinden. Wij zullen jouw aanvraag naar partijen met expertise in Virtual Reality doorsturen. Als zij geïnteresseerd zijn in jouw idee of project, zullen zij direct contact opnemen. Dit bespaart jou een hoop zoeken. En je ontvangt scherpe aanbiedingen. Zo kun je samen met een gespecialiseerd bedrijf een unieke belevenis creëren.

VR en AR belevenissen

Natuurlijk kun je ook een offerte aanvragen als je een idee hebt over het creëren van een belevenis. Mogelijk wil je een VR event organiseren, wil je een VR escape room starten of heb je een idee voor een VR Cinema in jouw plaats? Ook hiervoor kun je bij Vrbedrijf.nl terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan om jouw idee tot werkelijkheid te brengen.  

AR App laten maken

Heb jij een idee en wil je een AR App laten maken? Vraag dan vooral een offerte aan via VR Bedrijf Nederland. Of je nu al een geheel uitgewerkt projectplan hebt klaarliggen en op zoek bent naar iemand om dit uit te voeren of nog in de idee fase zit, partijen die kans zien in jouw project zullen contact met je opnemen. Wij sturen jouw aanvraag door zodat jij in korte tijd meerdere contacten van bedrijven ontvangt die de opdracht kunnen realiseren. Wij werken met ontwikkelaars met ervaring die jouw idee tot leven kunnen brengen. Zo weet je ook dat jouw project een haalbare uitvoering krijgt.

VR Bedrijf Nederland