Sociale media

Adresgegevens

Einsteinstraat 88
2811 EP Reeuwijk
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2016
Aantal werknemers2-10

Omni VR

Breng uw boodschap tot leven en maak indruk met de unieke beleving die een interactieve virtual experience biedt.

Virtual Reality beleving

Virtual tours geven de mogelijkheid om je te ‘teleporteren’ naar een locatie en daarmee een zeer realistische indruk te krijgen van wat je in het echt kunt verwachten. Dit biedt unieke mogelijkheden om mensen te verleiden, van informatie te voorzien of een boodschap over te brengen. Overtuig uw klant met een onvergetelijke VR experience. Wij maken 360 graden foto’s en/of video’s op de door u gewenste locatie en creëren hiervan een virtual tour. In deze virtual tour kunnen wij allerlei interactieve spots toevoegen, waarmee de tour echt tot leven komt. Denk hierbij ook aan een gastvrouw/-heer die in de tour uitleg geeft over uw product of uw product demonstreert. Overtuigend, fun en op maat. Het goed visualiseren van een locatie of product geeft enorm veel transparantie en vergroot het vertrouwen van de potentiële klant enorm. 

‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, een virtual tour vertelt het hele verhaal.’

Breed inzetbaar

Onze specialiteit is het maken van interactieve virtual tours welke zowel geïntegreerd kunnen worden in uw website als bekeken kunnen worden met een VR-bril. Dit maakt onze tours zeer breed inzetbaar. Zo kunnen ziekenhuizen hun patiënten op operaties voorbereiden met een VR experience, waardoor patiënten precies weten wat hen te wachten staat. Een VR tour door een hotel of ander bedrijf geeft kijkers de mogelijkheid om de locatie van alle kanten te bekijken, waarmee de transparantie en het vertrouwen enorm wordt vergroot. Presenteer producten middels de unieke mogelijkheden die VR biedt, een echte publiekstrekker voor beurspresentaties. Of train uw medewerkers op een innovatieve manier, waardoor kennis beter blijft hangen.

Betaalbaar

Omni VR biedt u deze en vele andere virtual reality mogelijkheden. Wij hebben ons als doel gesteld om virtual reality bereikbaar en aantrekkelijk te maken voor alle ondernemers. Deze belofte zorgt ervoor dat wij met open, eerlijke en aantrekkelijke prijzen werken om dit doel te realiseren. 

Facts

Wist u dat:

-          Websites met een virtual tour gemiddeld 5 tot 10 keer zo lang worden bekeken;

-          Door middel van een virtual tour de interesse van de kijker wordt verdubbeld;

-          90% Van wat men ervaart door het menselijk brein wordt onthouden. Dit in tegenstelling tot 10% van wat men leest en 20% van wat men hoort. Virtual Reality hoort tot die 90%!

In the spotlight

Product- / beurspresentatie

Trek de aandacht door uw product op een unieke manier te presenteren. Zeker voor beurspresentaties is een VR experience een echte publiekstrekker. Het meest gebruikte woord na een VR experience is dan ook ‘Cool!’. Wellicht heeft u een product die te groot is om mee te nemen naar uw klant of naar een beurs of wilt u uw klant het product op locatie laten ervaren. Met onze virtual tours kunt u uw klant als ware ‘teleporteren’ naar een locatie naar keuze en kennis laten maken met uw product. Met videobeelden en interactieve spots creëren wij een unieke experience om uw potentiële klanten te overtuigen van uw product.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Productpagina

Hospitality – Horeca

De website van een hotel, recreatiepark of restaurant moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om te boeken. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn en hun zoektocht vaak online starten, is het een gemiste kans als je online zichtbaarheid te wensen over laat. Met een virtual tour wordt uw hotel, recreatiepark of restaurant op indrukwekkende wijze overzichtelijk in beeld gebracht. Wanneer je dit op een goed doordachte manier in je site integreert, kan je de aandacht van de bezoeker echt houden en deze daadwerkelijk verleiden om bij u te boeken.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Hospitality pagina

Healthcare

Wij geloven erin dat het goed visualiseren van een locatie of gebeurtenis veel transparantie geeft en het vertrouwen van de patiënt enorm vergroot. Met een VR beleving is de patiënt in staat zich als het ware te ‘teleporteren’ naar een andere locatie en situatie. Dit geeft een zeer realistische indruk van wat de patiënt kan verwachten bijvoorbeeld bij het ondergaan van een operatie. Of een hele transparante inkijk in uw kliniek, wat de drempel kan verlagen om uw kliniek te bezoeken. Door een zeer realistische patiëntvoorbereiding worden angsten verminderd, wat ook het herstel van de patiënt ten goede komt.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Healthcare pagina

Retail

De website van een winkel moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om ernaartoe te willen komen. Het moet vertrouwen creëren en een trigger zijn om uw winkel in werkelijkheid te gaan bezoeken. Uw online gezicht moet niet alleen de concurrentie kunnen doorstaan met andere winkels, maar vooral ook met de webshops. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn kun je de strijd met de webshops niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Je kunt als winkel je zaken nog zo goed op orde hebben, het is toch echt een gemiste kans als je online zichtbaarheid te wensen over laat. Als je een virtual tour op een goed doordachte manier in je site ïntegreert, kan je de aandacht van de bezoeker echt houden en deze daadwerkelijk verleiden om naar je winkel te komen.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Retail pagina

Training

Mensen verwerken visuele communicatie dan geschreven informatie. 90% Van wat men ervaart, wordt door het menselijk brein onthouden. Dit in tegenstelling tot 10% van wat men leest en 20% van wat men hoort. Virtual Reality behoort tot die 90%! Dit maakt VR tot een uiterst effectief middel voor trainingen, waarbij de informatie veel beter en langer wordt onthouden. Door te uiterst realistische beleving van VR, wordt de VR ervaring als ware het een herinnering opgeslagen in het brein.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Training pagina

Winkelcentrum / winkelgebied

De website van een winkelgebied moet een aantrekkelijke uitnodiging zijn voor websitebezoekers om ernaartoe te willen komen. Je online gezicht moet niet alleen de concurrentie kunnen doorstaan met andere winkelgebieden, maar vooral ook met de webshops. Aangezien steeds meer consumenten vaker en langer online aanwezig zijn kun je de strijd met de webshops niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Je kunt als winkelgebied je zaken nog zo goed op orde hebben, het is toch echt een gemiste kans als je online zichtbaarheid te wensen over laat. Als je een virtual tour op een goed doordachte manier in je site integreert, kan je de aandacht van de bezoeker echt houden en deze daadwerkelijk verleiden om naar je winkelgebied te komen. 

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Winkelgebied pagina

Vastgoed visualisatie

Uw gebouwen volledig in beeld gebracht om daar vervolgens informatie aan te koppelen. De visuele basis van uw BIM. Voor BIM is VR de perfecte tool, het geen transparantie en duidelijkheid. Voeg relevante informatie toe aan de virtual tour en koppel de virtual tour aan uw rapportages. Door op ieder moment via uw computer een locatie te kunnen bekijken, worden extra locatiebezoeken of misverstanden voorkomen, waarmee kosten worden uitgespaard.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze Facility pagina

Interactieve (promotie)video

Promoot uw locatie of product op indrukwekkende wijze door middel van een 360 graden video! De kijker wordt als het ware midden in de video geplaatst en kan uw product of locatie echt beleven.

Wij kunnen in de video ook interactieve spots toevoegen, waarmee de VR beleving echt tot leven komt. Op deze wijze ontstaat er als het ware een game van uw product of locatie. 

Een VR Experience is ook een echte publiekstrekker voor beurspresentaties. Innovatief, fun en overtuigend! 

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze 360 Video pagina

Live Event

Sta vooraan bij het live concert van je favoriete artiest of zit front row bij een theatervoorstelling. Wil je de zanger van dichtbij zien of ben je juist meer geïnteresseerd in de drummer of de reactie van het publiek? De kijker ervaart het met VR bril alsof hij er daadwerkelijk is en kan zelf bepalen welke kant hij op wil kijken.

Wij kunnen opnames maken van uw evenement, maar kunnen het evenement ook live streamen in 360 graden. De 360 video is te bekijken met VR bril, maar ook op desktop, tablet en mobiel, waarbij de kijker zelf de kijkrichting kan bepalen.

Lees er meer over en bekijk de voorbeelden op onze 360 Video pagina

VR Bedrijf Nederland