Contactgegevens

Websitehttps://orangeowl.nl/
E-mailinfo@orangeowl.nl
Telefoon+31 15 3010302

Sociale media

Adresgegevens

Kalfjeslaan 32C
2623 Ah Delft
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2015
Aantal werknemers2-10

OrangeOwl

Orange Owl is een 'innovation driven marketing agency'. Orange owl heeft kennis van film, branding, brand activation, Virtual Reality, Google Photography, (video)marketing en productie. Zij creëren, produceren en realiseren. Van concept tot activatie. Zij zijn creatieve content specialisten met een oog voor detail.

In the spotlight

DHL VR Schaatsexperience

In de sporen van topschaatsers. Om het partnership tussen Team Afterpay en DHL Parcel te benadrukken heeft OrangeOwl een complete campagne verzorgd met een unieke VR Experience waarbij je 500 meter meeschaats met de toppers van Team Afterpay. Vanuit OrangeOwl hebben wij de volledige campagne verzorgd van script, productie tot activatie. Wil jij dit ook meebeleven? Neem snel contact met ons op! 

Ahrend Innovation Lab VR Experience

Neem een kijkje binnen in het InnovatieLab van Ahrend. OrangeOwl heeft een unieke VR Experience gemaakt voor Ahrend waarbij je als b2b klant of als consument een kijkje achter de schermen krijgt bij het innovatieLab van Ahrend. OrangeOwl verzorgde een complete VR Film (nederlands en engels) van script tot productie. 

VR Bedrijf Nederland