VR bedrijf Nederland biedt het meest volledige en actuele overzicht aan virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR) bedrijven in Nederland. Door toename van bedrijven die zich richten op deze nieuwe technologie is er ook meer behoefte aan overzicht. Hierbij speelt VR bedrijf Nederland een belangrijke (online) rol. Niet alleen grote bedrijven komen in het overzicht, er zijn ook veel ambitieuze 'startups' in het VR bedrijfslandschap die een prominente plek krijgen op onze frontpage.

Verbindende factor 

Onze primaire taak is het doorverwijzen van ondernemers met ambities voor een VR/AR/MR productie of service naar een passend Nederlands bedrijf. Dit kan gaan om bijvoorbeeld het maken van 360 graden video's of VR development / AR development. Ook de consument kan zijn of haar VR ervaring hier vinden, zoals VR arcades, VR escaperooms of VR webwinkels op VR bedrijf Nederland. Er is een sterke groei te zien in de entertainment sector rondom het onderwerp VR. Ook zijn wij een verbindende factor tussen de VR bedrijven zelf middels het overzicht en gegenereerde data.  

Aanmelding van uw bedrijf 

Staat uw bedrijf nog niet op de frontpage en heeft uw bedrijf (deels) een focus op VR/AR? Uw bedrijf staat gratis op onze frontpage na aanmelding.

Lees de stappen voor aanmelding

Promotie

U kunt uw bedrijf promoten op onze frontpage. Dit kan zijn door uw bedrijf hoger in de lijst te plaatsen, meer op te laten vallen of zelfs in de header van onze website te laten weergeven. Alle informatie hierover vindt u in ons content management systeem na aanmelding. 

Tevens zullen alle binnengekomen offerteaanvragen inzichtelijk zijn voor u en uw concurrenten. U wordt automatisch via e-mail op de hoogte gehouden van nieuw binnengekomen offerteaanvragen.


VR bedrijf Nederland

KvK: 62332465

tel: +31 0651737581

email: info@vrbedrijf.nl


Sladenhuishoek 84

7546 GM Enschede

VR Bedrijf Nederland