Contactgegevens

Websitehttps://www.recreate.nl/
E-mailinfo@recreate.nl
Telefoon+31 0546789110

Sociale media

Adresgegevens

Ambachtsstraat 11
7461 TP Rijssen
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2014
Aantal werknemers21-50

Recreate

Recreate heeft een enthousiast en jong team met veel ervaring met VR,AR,MR ontwikkeling en de nieuwste technologieën. Recreate heeft ook bewezen te kunnen pionieren met hardware ontwikkeling. Zodoende is Recreate in staat om voor de meest complexe vraagstukken een oplossing te bedenken.

In the spotlight

Skantrae AR App

Skantrae innoveert al 40 jaar. Daarom heeft Skantrae samen met Recreate de Skantrae App ontwikkeld. Een mobiele tool waarmee gebruikers dankzij Augmented Reality meer dan 250 Skantrae binnendeuren kunnen bekijken in hun eigen woonruimte. Zo helpt Skantrae de consument bij het kiezen van de juiste binnendeur.

Photonis

Photonis heeft samen met Recreate een Virtual Reality training simulatie ontwikkeld met behulp van de HTC Vive. In deze trainingssimulatie kan de gebruiker zich ineens verplaatsen naar een donker oorlogsgebied, en zo op elke locatie een training doorlopen, dag of nacht. Door middel van inzet van Leap Motion kunnen alle maanstanden, locaties en weertypen aangepast worden, om zo een Nightvision realistisch te simuleren.

VR Bedrijf Nederland