Sociale media

Adresgegevens

Nijverdalseweg 133
7461 AG Rijssen
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2018
Aantal werknemers2-10

Studio X B.V.

Met onze VR-oplossingen creëren we echt een toegevoegde waarde om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij maken geen VR-oplossingen voor de fun. Middels VR reduceren wij de tijd en kosten en voorkomen we risico’s. Door het toevoegen van beleving zorgen wij ervoor dat nieuwe werelden worden gerealiseerd waardoor u uw medewerkers en klanten dat kan laten beleven wat er eigenlijk nog niet is.

Onze kracht is dat wij werken met bestaande VR-hardware. De software maken wij zelf. Dat betekent dat wij continu werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van VR. Ons team is erop ingesteld dat wanneer er nieuwe hardware wordt gelanceerd wij binnen no-time weten wat mogelijk is, onze software hierop aanpassen en ervoor zorgen dat wij weer nieuwe functies ontwikkelen op basis van de nieuwe mogelijkheden van de hardware. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd voorop loopt en werkt met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarbij hoeft u niet zelf te beschikken over deze veelal ingewikkelde kennis of zich bezig te houden met hardware, dit doen wij voor u. Wel praten wij u altijd bij over de voordelen van deze ontwikkelingen en hoe u hiermee dient te werken.

De VR-hardware die wij voor u toepassen zijn onder andere de HTC Vive (pro), de Oculus Rift en Rift Go en Google Cardboard.

Use case

Studio X heeft een aantal standaardproducten ontwikkeld en is daarnaast volop in ontwikkeling met het creëren van een eigen VR-platform waar al onze producten samenkomen. Het voordeel van onze eigen tools is dat deze continu worden verbeterd en worden voorzien van de nieuwste updates. Zo kunt u op een laagdrempelige manier Virtual Reality inzetten om uw processen te optimaliseren en meer uit uw proces te halen. Ons gespecialiseerde team houdt zich voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools.

Een van onze eigen VR-tools is een VR-app waarmee u zelf in staat bent om uw 360 graden renders en foto’s te uploaden en deze middels uw smartphone te bekijken in Virtual Reality.

Onze tools

Wilt u graag maatwerk? Dat kan. Ons team is er door de jaren heen in gespecialiseerd om samen met u uw unieke user case te definiëren en met u mee te denken in de best mogelijke VR-oplossing voor uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs en bespreken de mogelijkheden. Alvast geïnspireerd raken? Bekijk dan onze showcases en zie wat wij voor andere bedrijven al hebben gerealiseerd.

In the spotlight

Impressie kantoor
Impressie vrijstaande woning
Impressie badkamer
Impressie nieuwbouw kantoor
Impressie overkapping
VR Bedrijf Nederland