Sociale media

Adresgegevens

Brouwerstraat 3
5271 XR Sint-Michielsgestel
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2008
Aantal werknemers2-10

Virtual Forces

Digitale verkoop en marketing innovatie is niet alleen op de hoogte zijn van wereldwijde digitale innovatieve toepassingen, maar juist het toepassen van de meest kansrijke digitale innovaties in uw bedrijf.

Virtual Forces gelooft in het uitdagen van 'de communicatie norm' door gebruik te maken van beproefde en opkomende technologieën in creatieve oplossingen. Samen met onze partners monitoren wij constant de wereldwijde markt van digitale opkomende innovaties en technieken (XR Experiences) zoals bijvoorbeeld:

⁃  Augmented Reality

⁃  Virtual Reality

⁃  Artificial Intelligence

⁃  Advanced Controllers

⁃  Robotics

⁃  Interactive projects

⁃  Live Streams

Op basis van de opgedane kennis zijn wij in staat om zowel in eigen beheer ontwikkelde digitale platformen als platformen van derde partijen te gebruiken voor hoogwaardige concepten, bedrijfsadviezen en oplossingen.

Wij ontwikkelen samen met u resultaatgerichte oplossingen die passen bij het vraagstuk van uw bedrijf.

In the spotlight

MINELAB // EQUINOX

We hebben een VR-gamified-experience geïntegreerd met metaaldetector. Bezoekers worden uitgenodigd om verborgen schatten te ontdekken in een virtuele omgeving met een echte metaaldetector in hand. Doordat men visueel de bediening van de echte metaaldetector in Virtual Reality kan bedienen wordt de ervaring extra interactief en genereert een nog groter WOW-effect.

VIRGIN VAKANTIE

Pop-upwinkels van Virgin Holidays hadden een oplossing nodig om te voorkomen dat mensen lang in de rij zouden staan om informatie over vakanties te ontvangen en achter te laten. We hebben een VR-app gebouwd om potentiële Virgin Holidays-reizigers naar bestemmingen te ‘teleporteren’ via een reeks indrukwekkende VR-video's zoals Mexico en Disney-resorts in de VS. De resultaten en de ROI van deze campagne waren uitstekend. De klant won 5 grote prijzen met deze campagne.

Wall Street Journal // DOW JONES

Het World Economic Forum in Davos brengt leiders uit elke sector samen en voor WSJ is het belangrijk dat hun aanwezigheid een verschil maakt. Om deze reden helpen we elk jaar hun team met de nieuwste technologische oplossingen om hun innovatieve karakter te tonen. In 2019 hebben we samen met WJ de eerste Market Data Visualization-tool voor Magic Leap gebouwd, die in realtime niet alleen alle gegevens van de aandelenmarkt liet zien, maar ook verschillende functies mogelijk maakte waarmee gebruikers in de loop van de tijd door de gegevens kunnen navigeren en holografische aantekeningen maken. 

VR Bedrijf Nederland