Contactgegevens

Websitehttps://vrboxx.nl/
E-mailinfo@vrboxx.nl
Telefoon+31 85 48 64 130

Sociale media

Adresgegevens

Pater Willemsplantsoen 1C
5768 CK Meijel
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2020
Aantal werknemers2-10

VR Boxx

Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor je je in een compleet andere wereld waant. De games variëren in opzet en spelelement waardoor er voor iedereen een gave escaperoom tussen zit! Wij hebben vier virtuele escaperooms in de volgende thema’s:

 - Time Travel Paradox

- Space Station Tiberia

- Depths of Osiris

- Dragon Tower


 

Waarom VR Boxx?

Wij verrassen jullie met een unieke ervaring waar iedereen nog lang over napraat. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt voor een unieke ervaring waarbij werelden zich letterlijk voor je openen. Bij ons is het mogelijk om door te tijd te reizen, met draken te vechten, een ruimtewandeling te maken of de magische onderwaterwereld te ontdekken.

 

Hoe werkt het?

Het principe is simpel. Nadat jij het uitje hebt geboekt kies je op locatie je favoriete wereld. Nog nooit een VR bril gedragen? Geen probleem! Wij leggen je uit hoe alles werkt en vanaf het moment dat jij en je teamgenoten jullie VR bril opzetten, wanen jullie je in jullie droomwereld.

 

De ruimte waarin je het spel speelt is compleet veilig. Doordat de VR bril en de software zijn uitgemeten in onze speelruimtes kun je vrij bewegen. Je kunt al vanaf 2 personen bij ons terecht in Meijel. Daarnaast is er een lounge voor een drankje en/of snack om nog even na te praten over de escaperoom of om te ontspannen als de andere spelers in de game zijn.

VR Bedrijf Nederland