Sociale media

Adresgegevens

Artemisweg 145C
8239 DD Lelystad
Nederland

VR Experience Lelystad

Bij ons op de locatie in Lelystad bieden wij ruimte om de wereld van VR te komen ervaren. Je kunt bij ons een bril huren voor een uur of anderhalf om zo de VR wereld te gaan verkennen. Uiteraard doe je dit niet alleen en wordt je vakkundig bijgestaan door 1 van onze professionals.

De ontwikkelingen op het gebied van VR gaan verschrikkelijk snel en er is dan ook een hele hoop voor te vinden. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van VR experiences waarvan wij geloven dat dit de beste zijn om te ervaren. Aangezien wij onze brillen exploiteren aan zowel jong en oud hebben wij leuke experiences voor iedere doelgroep bedacht.

Voor alle leeftijden

VR Experience Lelystad is perfect geschikt voor alle leeftijden. We raden wel aan om met kinderen vanaf 7 jaar te komen. Dit heeft met de stand van de ogen te maken. Je hebt geen ervaring nodig om te kunnen spelen in VR. Het enige wat je mee moet nemen is een goed humeur en wij garanderen dat je hier weggaat met een lach op je gezicht. Neem je vrienden, familie of collega's mee en je hebt een leuke dag.

Teambuilding

Onze kamers zijn zo gemaakt dat deze door maximaal 4 personen kunnen worden bezet. 1 speelt in VR terwijl de overige 3 personen rustig mee kijken op een tv. Daardoor ontstaat er een hoop gelach wat weer goed is voor de band samen. Sommige opdrachten dien je ook samen uit te voeren wat weer bijdraagt aan teambuilding.

Iets te vieren?

Heb je een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, ben je jarig of gewoon simpelweg iets te vieren ? Je kunt op aanvraag de gehele ruimte afhuren en wij zorgen voor de rest. Je kunt bij ons met groepen van maximaal 16 personen terrecht. Bij ons zijn de nodige frisdrankjes en snacks verkrijgbaar en voor partijen maken we gewoon een offerte op maat.

VR Bedrijf Nederland