Contactgegevens

E-mailinfo@vr-sittard.nl
Telefoon+31 6 13 53 71 12

Sociale media

Adresgegevens

Helstraat 16
6131 CZ Sittard
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2018

VR Experience Sittard

ONTSNAP AAN DE REALITEIT IN ONZE VR WERELDEN!

VR betekent letterlijk ‘Schijnbare Werkelijkheid’. Zet je de VR bril op, dan wordt je in een andere wereld gezogen en je gaat er helemaal in op. Loop met knikkende knieën over een wiebelige plank vanuit een lift op de 80e verdieping. Of snijd fruit als een levensechte Ninja. Voel de kriebels in je buik wanneer je een ritje maakt in een achtbaan. Door aan de VR bril controllers te koppelen kun je handelingen uitvoeren zoals (pijl en boog) schieten, koken, vechten, tekenen, lopen en nog veel meer.

Onze medewerkers zullen jullie gedurende de hele ervaring begeleiden. Jullie worden voorzien van de nodige speluitleg en, indien nodig, zal een medewerker je helpen verder in het spel te komen. Aan de hand van jouw interesses worden de spellen uitgekozen en zullen jullie beurtelings de VR bril opzetten. Omdat de brillen gekoppeld zijn aan schermen, kan iedereen meekijken!

Beleef de virtuele werelden van VR Experience Sittard!!

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring om samen met je familie, vrienden of collega’s te delen? Bij VR Sittard is voor ieder wat wils.
Met 4 VR Cubes, 4 Playseats en 2 Virtuix Omni kunnen we 22 personen tegelijkertijd ontvangen. 

Ruime keuze aan games

In overleg met jou en je team kiezen we de spellen die het beste bij jullie passen. Je reserveert een Single of Double room en maakt een keuze uit meer dan 50 games. Onze medewerkers zullen jullie steeds begeleiden en helpen waar nodig.

Door middel van de professionele HTC Vive en de PSVR brillen bevind jij je in een levensechte droomwereld, waar de mogelijkheden ongekend zijn.

Beleef 60, 90 of 120 minuten lang een unieke ervaring! 

In the spotlight

Impressie

Vanaf 59,- euro kunt u al met een groep van 1-4 personen 60 minuten ondergedompeld worden in de wereld van virtual reality. Voor elke deelnemer zit 1 gratis consumptie (k/t/f) bij de prijs inbegrepen!

VR Bedrijf Nederland