Sociale media

Adresgegevens

Demkaweg 11
3555HW Utrecht
Nederland

In het kort

Aantal werknemers11-20

VR expert

Ons team werkt vol passie aan vernieuwende concepten binnen virtual- en augmented reality. Samen met onze klanten verkennen wij de grenzen van interactieve communicatie. Altijd op zoek naar nieuwe technieken, toepassingen en uitdagingen. Niet het middel maar het doel staat centraal. Heb jij een uitdaging voor ons team? Wij staan voor je klaar.

In the spotlight

Presentatie Ford Mustang In Detroit

Voor het lanceren van de Ford Mustang Shelby GT500 tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) 2019 wilde Ford bezoekers een bijzondere belevenis van hun nieuwe auto meegeven...

VR Expert portfolio: Ford Mustang presentatie

Montblanc Summit 2 Reveal Video

Voor de introductie van hun nieuwe Summit smartwatch 2 wilde Mont Blanc het groots aanpakken. Hiervoor wilde zij een 360° video inzetten.

VR Expert portfolio: Montblanc Summit

Huawei 5G Is Now

De toekomst van 4G is 5G; een logische opvolger. Het 5G netwerk belooft nog sneller te zijn met meer bandbreedte. Huawei wilde tijdens hun evenement ‘5G Is Now’ deze voordelen op een bijzondere manier bij telecomproviders onder de aandacht brengen.

VR Expert portfolio: Huawei

Singel AR

De Singel, de gracht nabij Utrecht Vredenburg, is al tientallen jaren uit het straatbeeld van Utrecht verdwenen. De gemeente Utrecht wilde om deze reden de gracht in zijn oude glorie herstellen. Daarom werd er flink geklust rondom Utrecht centraal met als gevolg irritaties van vele bewoners en bezoekers. Hoe neem je deze irritaties weg? Door te laten zien waar je het voor doet.

VR Expert portfolio: gemeente Utrecht AR

VR Bedrijf Nederland