Sociale media

Adresgegevens

Demkaweg 11
3555HW Utrecht
Nederland

VR expert

VR expert is een ervaren bedrijf met een goed gevuld portfolio. Met grote klant zoals KPN, KNVB en de Bijenkorf hebben ze bedrijven en publiek kunnen vermaken en informeren middels de eindeloze mogelijkheden van VR/AR.

In the spotlight

Presentatie Ford Mustang In Detroit

Voor het lanceren van de Ford Mustang Shelby GT500 tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) 2019 wilde Ford bezoekers een bijzondere belevenis van hun nieuwe auto meegeven...

https://vr-expert.nl/zakelijk/portfolio/ford/

Montblanc Summit 2 Reveal Video

Voor de introductie van hun nieuwe Summit smartwatch 2 wilde Mont Blanc het groots aanpakken. Hiervoor wilde zij een 360° video inzetten.

https://vr-expert.nl/zakelijk/portfolio/montblanc/ 

Huawei 5G Is Now

De toekomst van 4G is 5G; een logische opvolger. Het 5G netwerk belooft nog sneller te zijn met meer bandbreedte. Huawei wilde tijdens hun evenement ‘5G Is Now’ deze voordelen op een bijzondere manier bij telecomproviders onder de aandacht brengen.

https://vr-expert.nl/zakelijk/portfolio/huawei/

Singel AR

De Singel, de gracht nabij Utrecht Vredenburg, is al tientallen jaren uit het straatbeeld van Utrecht verdwenen. De gemeente Utrecht wilde om deze reden de gracht in zijn oude glorie herstellen. Daarom werd er flink geklust rondom Utrecht centraal met als gevolg irritaties van vele bewoners en bezoekers. Hoe neem je deze irritaties weg? Door te laten zien waar je het voor doet.

https://vr-expert.nl/zakelijk/portfolio/gemeente-utrecht-ar/

VR Bedrijf Nederland