Contactgegevens

Websitehttps://vrowl.nl
E-mailtim@vrowl.nl
Telefoon+31 30 71 16 158

Sociale media

Adresgegevens

Demkaweg 11
3555 HW Utrecht
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2015
Aantal werknemers21-50

VR Owl

VR Owl is een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst. Samen met haar klanten creëren zij toepassingen met waarde. Oplossingen waar niet het middel maar het doel centraal staat. Ze zoeken naar vernieuwing, kijken vooruit en creëren impact binnen elk vakgebied, ook dat van u.

In the spotlight

The Blue Curaçao Experience

De likeur ''Blue Curaçao'' wordt op Curaçao geproduceerd in het Landhuis Chobolobo. Naast een Curaçao Likeur Distilleerderij tour op dit landhuis, wilde Senior & Co. (het bedrijf achter de Curaçao Likeur) The Blue Curaçao Experience bouwen om zo consumenten op een uitdagende en spelende wijs de geschiedenis van het bedrijf, de likeur en het productieproces te laten ervaren.

VR Owl portfolio: The Blue Curaçao Experience

Presentatie Ford Mustang In Detroit

Voor het lanceren van de Ford Mustang Shelby GT500 tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) 2019 wilde Ford bezoekers een bijzondere belevenis van hun nieuwe auto meegeven...

VR Owl portfolio: Ford Mustang Presentatie  

Loxam VR Simulatie

Voor de jaarlijkse Bouwbeurs van 2019 was Loxam op zoek naar een publiekstrekker. Ze wilde een VR simulatie creëren om bezoekers te laten ervaren hoe het is om een graafmachine te besturen.

VR Owl portfolio: Loxam VR simulatie 

VR Bedrijf Nederland