Contactgegevens

Websitehttps://vrowl.nl
E-mailtim@vrowl.nl
Telefoon+31 30 71 16 158

Sociale media

Adresgegevens

Demkaweg 11
3555 HW Utrecht
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2015
Aantal werknemers21-50

VR Owl

We maken VR, AR en 360-content voor diverse toepassingen; van werving en training tot marketing en sales. Met ons team van developers, 3D-artiesten, videomakers en creatives vinden wij de beste oplossing voor jouw use case.

Inmiddels hebben wij honderden projecten voltooid vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland. Wij creëren waarde in het speelveld tussen experience, technologie en innovatie. Voor multinationals, lokale bedrijven en startups, over de hele wereld.

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting  
Creëren creatieve VR & AR concepten passend bij je use cases.

360 
Ervaren videografen met een creatieve kijk op storytelling.

3D 
Technische CAD & 3D-artists die zelf creëren of je werk converteren.

Development 
Van mobiele apps tot high-end simulaties.

Operations 
Eventsupport en implementatiespecialisten.

In the spotlight

The Blue Curaçao Experience

De likeur ''Blue Curaçao'' wordt op Curaçao geproduceerd in het Landhuis Chobolobo. Naast een Curaçao Likeur Distilleerderij tour op dit landhuis, wilde Senior & Co. (het bedrijf achter de Curaçao Likeur) The Blue Curaçao Experience bouwen om zo consumenten op een uitdagende en spelende wijs de geschiedenis van het bedrijf, de likeur en het productieproces te laten ervaren.

VR Owl portfolio: The Blue Curaçao Experience

VR Training: Hoge Betrokkenheid, Grote Impact & Lage Kosten.

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw organisatie hier.

Loxam VR Simulatie

Voor de jaarlijkse Bouwbeurs van 2019 was Loxam op zoek naar een publiekstrekker. Ze wilde een VR simulatie creëren om bezoekers te laten ervaren hoe het is om een graafmachine te besturen.

VR Owl portfolio: Loxam VR simulatie 

AR Remote Expertise

Hulp op afstand met Augmented Reality.


Wanneer zich problemen voordoen of hulp nodig is, kunnen de ingenieurs op de externe locatie experts bellen en hun standpunt delen. Ze kunnen instructies geven met een duidelijk beeld van het probleem.

Met behulp van annotatie kunnen ze zogenaamde markeringen plaatsen, hun instructies visualiseren en hun gebruikers begeleiden. Argus biedt een manier om snapshots te maken voor rapporten en documentatie. Hiermee kan de gebruiker eerdere problemen zien.

Dankzij Argus zijn de kosten voor dit aspect van de operatie met 30% verlaagd. Minder reistijd, efficiëntere reparatie en een beter beheer van middelen.

Coca Cola Christmass Ride

Het concept

Een Coca-Cola Christmas VR Experience waarbij virtual reality en fysieke beweging samenkomen om de ultieme kerstervaring te creëren. Stap in de slee achter op een van de vrachtwagens, zet een virtual reality-headset op en maak een reis door het winterwonderland.

Huawei 5G VR Race & Game

Huawei 5G Race & Game

Een VR-spel voor Icaros-simulator waarmee gebruikers een spel kunnen spelen waarbij ze door de ruimte vliegen terwijl ze leren over de voordelen van 5G. Spelers kunnen zelf de richting bepalen door met hun lichaam in de simulator te sturen.

VR Bedrijf Nederland