Contactgegevens

Websitehttps://vrmaster.co/
E-mailhello@vrmaster.co
Telefoon0031 624385379

Sociale media

Adresgegevens

Schootsestraat 55
5616 RB Eindhoven
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2014
Aantal werknemers2-10

VRMaster

VRmaster integreert virtual reality in je training en ontwikkelprogramma. Op deze manier kan je werknemers beter trainen met meer interactie en efficiëntie. VRmaster richt zich sinds 2014 op het zinvol inzetten van VR.

Wij verzorgen het volledige VR project van concept, maken content tot publicatie van de VR beleving en levering hardware. 

We maken gebruik van een eigen VR tool, VRdeck.nl. VRdeck is een onafhankelijk CMS en publicatieplatform met de volgende onderscheidende punten:

  • Volledig beschikbaar via internet, geen download nodig
  • Maak interactieve VR tours van 360 foto's (video's komt binnen 3 maanden)
  • Voeg hotspots toe (afbeeldingen, geluid, 2D video) voor informatie, interactie en navigatie
  • Meet het gedrag van bezoekers en geef feedback via in-VR analytics

Kijk op onze website of naar:

In the spotlight

Onderzoek gedrag in virtuele supermarkt

De Universiteit van Wageningen heeft onderzoek gedaan naar koopgedrag van consumenten in een virtuele supermarkt. VRmaster heeft hiervoor een virtuele supermarkt gemaakt op basis van 360 graden foto's. Dankzij hotspots en tracking area's kon precies gemeten worden waar mensen naar keken en hoe lang. Welke keuzes ze maakten en wat te tijd was om boodschappen te doen.

Beurspresentatie snijmachine

Voor een beurspresentatie in Brazilië werd de werking van een grote snijmachine van Asco BV in beeld gebracht.

De beursbezoekers konden zo kennis maken met de mogelijkheden van de machine, zonder dat de machine verscheept hoefde te worden.

ARcube beleef AR in de palm van je hand

Met augmented reality (AR) kan digitale informatie worden toegevoegd aan de werkelijkheid, via je computer-of smartphone-scherm. AR biedt vooral veel mogelijkheden voor training en educatie.

Met de ARCUBE voegen we een extra dimensie toe door de AR op een kubus te projecteren. Hierdoor kunnen objecten worden opgepakt, rondgedraaid en goed worden bekeken.

ARCUBE is ook een open-source web platform waar AR presentaties kunnen worden gemaakt en gedeeld. Iedereen kan content zoals 3D bestanden, afbeeldingen, tekst en video’s uploaden en deze worden op het platform omgetoverd tot een AR presentatie. Iedere gebruiker heeft zijn eigen omgeving en de publieke presentaties kunnen eenvoudig worden gedeeld via internet en social media, of worden embed op de eigen website.

VR Bedrijf Nederland