Sociale media

Adresgegevens

Ridderstraat 23
6511 TM Nijmegen
Nederland

In het kort

Oprichtingsjaar2005
Aantal werknemers2-10

Zero Creative

Zero Creative is ontstaan vanuit de visie dat het steeds moeilijker is om boven het maaiveld uit te steken en om uit te leggen wat u doet of hoe uw techniek werkt. Wij helpen honderden bedrijven in tientallen landen om precies dat te doen en hun doelen te overtreffen. Dat doen we o.a. met Virtual Reality en nu ook met onze innovatie SuperVR+, dat is VR zonder headset! Bent u klaar voor succes?

SuperVR+ Virtual Reality zonder headset

Zero Creative is al sinds 2005 pionier op het gebied van 3D media. Wij introduceren een nieuwe vorm van virtual reality, waarbij geen bril of headset meer nodig is. Deze virtual reality is uitermate geschikt voor evenementen (beurzen, product introducties, etc), als showroom medium of voor het ontwikkelen van simulatie- en trainingsmiddelen.

“Wat moet ik me daarbij voorstellen?”, denk je misschien. Nou, zie het als een groot raam of venster, waarmee je dus zonder headset kan kijken in een VR wereld. Dit is een geweldige tool die exclusief via Zero Creative beschikbaar is. Zet de wereld van bezoekers van je beursstand of showroom op de kop met een onvergetelijke, niet eerder vertoonde ervaring.

SuperVR+ maakt het mogelijk om virtual reality in overtuigende 3D te ervaren zonder dat daarvoor een VR headset nodig is. Daarnaast is SuperVR+ standaard uitgerust met onze VirtualTouch technologie, waarmee interactie mogelijk is zonder iets aan te raken of vast te houden. Om dit mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van meerdere sensoren. Zo wordt er een 3D mapping gemaakt van de directe omgeving en wordt de positie van de ogen van de kijker exact gevolgd. Met deze gegevens wordt het benodigde 3D (perspectief) beeld berekend en afgestemd op de beide ogen van de kijker. Hiermee bereiken we een zeer overtuigende “emerging experience”.

In the spotlight

Interactieve 360 graden 3D presentatie voor INDAVER

Indaver is een van de meest innovatieve afvalverwerkers van Europa. Wij maakten een interactieve 360 graden presentatie, bruikbaar als een soort virtuele tour.

Aanleiding voor het maken van deze speciale presentatie was ondermeer een breder publiek een “kijkje in de keuken” te geven van Indaver’s unieke afvalverwerkingscentrales. Een echte rondleiding is om uiteenlopende redenen lastig te organiseren en maakt eigenlijk nog steeds niet veel duidelijk.

Daarom is gekozen voor een virtuele variant, waarvoor Zero Creative een origineel concept heeft bedacht.

VR Bedrijf Nederland